امروز در آشپزخانه بنیتا به سراغ ایدههای خانم ارین اولری استوارت، متخصص سبک زندگی و مشاور بخش غذا و آشپزی شرکت Define Mind & Body رجوع کردیم. خانم استوارت چند مورد از دستورالعملهای غذاهای منحصر به قردی که نیاز به پخت و پز ندارند را به ارائه کردند که نکته جالب توجه درباره این غذاها تناسب کامل و فوق العاده آنها با گرمای فصل تابستان است. امروز باهم به اولین دستورالعمل غذایی اشاره میکنیم و در هفتههای آتی بخشهای دیگر این غذاهای سالم و تابستانی را در اختیار شما قرار خوایم داد. با ما همراه باشید.
بخش اول
سالاد جوانه آفتابگردان و کلم پیچ با انجیر و سس ارده (برای 4 نفر)
مواد لازم برای تهیه سس ارده
ارده 1 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه 1 عدد
عسل 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
سرکه انگور 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون یک چهارم فنجان
نمک دریایی و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سالاد
کلم پیچ با ساقه ورقه ورقه شده 1 عدد
انجیر تازه 4 تکه شده 4 عدد
جوانه خرد شده گل آفتابگردان 1 فنجان
تخم آفتابگردان یک چهارم فنجان
کشمش زرد خوابانده در پوست لیمو و روغن زیتون یک چهارم فنجان
برای تهیه سس، ارده، آب لیمو، عسل، زیره و سرکه را در ظرفی کوچک بریزید. سپس روغن زیتون را به آنها اضافه کرده و منتظر بمانید تا کاملا به خرد مواد برود و حسابی باهم مخلوط شوند. اگر لازم بود کمی آب گرم را بهتدریج (1 قاشق چایخوری در هر بار) به مواد اضافه کنید، تا غلظت مورد نظر به دست بیاید. در نهایت هم نمک دریایی و فلفل سیاه را به میزان لازم با آنها اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید و ظرف را کنار بگذارید.حالا برای تهیه سالاد در ظرفی بزرگتر کلمپیچ، انجیر و جوانهها را با مقداری سس ترکیب کنید. برای تزیین روی سالاد هم از تخم آفتابگردان و کشمش زرد استفاده کنید.سالاد هر نفر را در ظرفی جداگانه بریزید و اگر دوست داشتید به آن سس بیشتری اضافه کنید و نوش جان کنید.