گرایش به مصرف داروهای گیاهی این روزها به قدری زیاد شده که برای راحت ترشدن نحوه مصرف این داروها، دمنوش های گیاهی استفاده می شود. دم نوش های مختلف خواص متفاوت دارند و برای هر کدام از اختلالاتی که در بدنتان حس می کنید می توانید از خواص آن ها بهره ببرید.
در سری مقالات دم نوش های گیاهی به معرفی انواعی از این دم نوش ها می پردازیم به کارتان خواهند آمد:
برای تهیه این دمنوش یک قاشق غذاخوری بابونه، یک قاشق غذاخوری بادرنجبویه، یک قاشق غذاخوری اسطوخودوس و دو قاشق غذاخوری گل بنفشه (در تابستان) را با دو لیوان آبجوش مخلوط میکنیم اما در زمستان گل بنفشه را به یک قاشق غذاخوری محدود میکنیم. این ترکیب را با دو لیوان آبجوش 20 دقیقه دم میکنیم، بعد میتوان آن را تا سه بار در روز میل کرد. این دمنوش برای افرادی که بهطور ناگهانی عزیزی را از دست داده و بهاصطلاح دچار ترومای روحی و در پی آن دچار دردهای دائمی سر، شکم و. . . میشوند نیز کارساز خواهد بود.