به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «تمرین پنجانگشت» از جایی آغاز میشود که خانم و آقای هرینگتون به همراه دو فرزند خود برای گذراندن تعطیلات، به خانه ییلاقیشان میروند. ورود والتر، پسر جوان آلمانی، به این خانه سرآغاز ماجراهای داستان است. ماجراهایی که اختلافات پنهان میان اعضای خانواده را به سطح میآورد.
این نمایشنامه روایت درگیری پنج شخصیت است که در طول داستان، هویت و خواستههای خویش را به تدریج به مخاطب نشان میدهند. کتاب عنوانی نمادین دارد و به تمرینی اشاره میکند که پیانیستها با پنج انگشت دست، برای نواختن پیانو انجام میدهند.
پیتر شفر، نویسنده تمرین پنجانگشت، یکی از نویسندگان پرآوازه معاصر است. او در دوران کاری خود نمایشنامههای ماندگار بسیاری نوشت، دو جایزه نمایشنامهنویسی تونی در کارنامه حرفهای خود ثبت کرد و یکبار برنده اسکار بهترین فیلمنامه شد. شفر در سال 1975 جایزه حلقه منتقدان نیویورک را از آن خود کرد، همچنین در 1987 نشان فرمانده امپراتوری بریتانیا و در 2001 نشان شوالیه را دریافت کرد.
نمایشنامه «تمرین پنجانگشت» را علیرضا جمالیمنش و شیوا گرامی به فارسی برگرداندهاند و انتشارات چترنگ آن را در 138 صفحه، با تیراژ 1000 نسخه و به بهای 12 هزار و 500 تومان منتشر کرده و در اختیار دوستداران ادبیات قرار داده است.