وقتی نگاهمون به کیک های شکلاتی خوشمزه میفته ناخودآگاه آب دهنمون راه میفته. اما مطمئنا تا حالا به این فکر نکردید که میشه این کیک های خوشمزه رو خیلی سریع و فوری درستشون کرد. برای شما که عاشق شکلات هستید این این دسرهای شکلاتی رو آوردم که می تونید در عرض 10 دقیقه آماده کنید.
مافین فنجانی
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 1 قاشق چای خوری قهوه تلخ
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 2٫5 قاشق غذاخوری شکر
- ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- ½ قاشق چای خوری وانیل
آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید.
شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت 90 ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید.
این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.
کلوچه شکلاتی
- 150 گرم کره
- 65 گرم پودر کاکائو
- 200 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- 100 گرم آرد
کره را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر آب کنید. شکر، پودر کاکائو و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
تخم مرغ ها و آرد را اضافه کرده و هم بزنید.
قالب را با کره چرب کنید. خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 4 الی 5 دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید.
کیک شکلاتی
- 100 گرم آرد
- 100 گرم شکلات
- 100 گرم شکر
- 50 گرم کره
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 شیشه نوتلا
کره و شکلات را گرم کرده و با هم ترکیب کنید.
تخم مرغ ها و شکر را هم بزنید تا ترکیب نرمی به دست بیاید.
سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر روشن و پف کرده به دست بیاید.
وقتی کره و شکلات ذوب شده کمی سرد شد به خمیر اضافه کرده و هم بزنید. سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 5 دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید. کیک را در 3 لایه برش بزنید و بین آن ها نوتلا بریزید و در آخر روی کیک را با نوتلا بپوشانید.
توپک های شکلاتی
- 300 گرم کلوچه
- 2/3 پیمانه شیر تبخیر شده
- 100 گرم کره
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
کوکی ها را آسیاب کنید.
داخل ظرف دیگری پودر کاکائو را با شیر و کره ترکیب کنید.
سپس کوکی های آسیاب شده را به مواد اضافه کنید. ابتدا با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل توپ های کوچک در بیاورید. و روی آن ها را پودر کلوچه بپاشید.
فوندوی شکلاتی
- 200 گرم شکلات
- 100 میلی لیتر خامه
- میکس میوه
شکلات را آب کنید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
ترکیب شکلاتی را داخل فنجان بریزید و میوه ها را داخل آن فرو کرده میل کنید.
در صورت لزوم فوندوی شکلاتی را می توانید دوباره گرم کنید.
کیک شکلاتی
- 300 گرم کوکی
- 150 گرم کره
- 3 الی 4 قاشق غذاخوری کره کاکائو
- 250 گرم پنیر خامه ای
- 50 الی 100 گرم پودر شکر
- 200 گرم شکلات
- 100 گرم خامه
کره را آب کنید و کوکی ها را داخل مخلوط کن آسیاب کنید.
کوکی ها را داخل قالب بریزید و با لیوان محکم فشار دهید. سپس داخل یخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای را هم بزنید و در حال هم زدن پودر شکر را به آن اضافه کنید.
یک بار دیگر ترکیب پنیر و پودر شکر را هم بزنید. شکلات را آب کنید و بعد از این که کمی سرد شد به پنیر اضافه کنید.
خامه را در ظرف جداگانه ای هم بزنید تا رنگ آن روشن و کمی پف کرده شود.
سپس خامه را به مواد اضافه کنید و با یک قاشق کوچک خوب هم بزنید. سعی کنید حالت کف دار مواد از بین نرود.
وقتی مواد کاملا یکدست شد لایه پایه کیک را از یخچال بیرون بیاورید و مواد را روی آن بریزید. سپس به مدت 4 الی 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید. روی آن پودر کاکائو بریزید یا با میوه تزئین کنید.