مواد لازم:-     تخممرغ    4 عدد
 -     خامه       1 ق غ
 -     پنیر گودا    70 گرم
 -     کره         20 گرم
 -     نمک و فلفل
 
  
1. ابتدا تخممرغها رو با خامه و نمک و فلفل همزده، سپس نیمی از پنیر رو داخلش ریخته و هم میزنیم
 
2. بعد نیمی از کره رو داخل تابه آب کرده و یک ملاقه از مواد رو زمانیکه کره داغ شد، داخل تابه ریخته و میچرخانیم؛ تا مواد یکسان همه جا پخش شود. 
 
3. زمانیکه کره آب میشه خیلی حواستون باشه که نسوزه حتماً شعله کم باشه و میتونید کمی روغن زیتون هم قاطیش کنید که جلوی سوختن کره رو میگیره. کمی که تخممرغ بسته شد و خودش رو گرفت، مابقی پنیر رو در وسط املت یا روی یه نیمه از املت ریخته و دو لبه املت رو روی هم میاریم.
 
3. یک طرف املت رو سرخ کرده، سپس طرف دیگر رو و مابقی مواد رو به همین روال درست میکنیم.