دیگر با این پاستاى گوشت تزئین شده با سس تخم مرغ و پنیر خامه اى پکورینو رومانو، یک شام هوس برانگیز،به معنى ساعت ها در آشپز خانه نیست.
مواد مورد نیاز :
• 340گرم ماکارانى لینگوئینى
• ٤ تکه گوشت نمک زده
• 340 گرم سینه ى مرغ بدون پوست و استخوان
• یک چهارم قاشق چاى خورى نمک
• یک چهارم قاشق چاى خورى فلفل
• ١ عدد موسیر متوسط
• ٢ حبه سیر
• ٤ عدد تخم مرغ بزرگ
• یک سوم فنجان پنیر تازه ى رنده شده ى پکورینو رومانو
• ٢ قاشق غذا خورى جعفرى تازه ى خورد شده
دستور
1- در یک ماهیتابه ى در دار بزرگ ، آب نمک بریزید و روى حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. ماکارانى لینگوئینى را طبق دستور روى برچسبش بپزید.
2- در همین حین گوشت را در یک قابلمه ى 30 سانتی ، روى شعله ى متوسط قرار دهید و اجازه دهید ٦ تا ٩ دقیقه بپزد تا ترد شود. حالا روى مرغ ، یک چهارم قاشق چاى خورى نمک بپاشید.
3- حالا گوشت پخته شده را روى پارچه اى آغشته به فلفل بغلتانید. حالا مرغ را با چکیده اش در همان قابلمه بگذارید. شعله را روى متوسط قرار دهید. ١ دقیقه یا تا اینکه مرغ (در درجه ى ١٦٥ فارانهایت) بپزد هم بزنید و آن را از روى شعله بردارید ؛ کمى خنکش کنید و حالا گوشت را خورد کنید.
4- در یک بشقاب بزرگ تخم مرغ را با پنیر پکورینو و یک چهارم قاشق چاى خورى نمک به هم بزنید تا به خوبى مخلوط شوند. حالا گوشت و مرغ خنک را به تخم مرغ میکس شده اضافه کنید.
5- وقتى که پاستا پخته شد ، آن را به خوبى آبکش کنید و توى یک بشقاب بریزید و تخم مرغ میکس شده را به آن اضافه کنید حالا با استفاده از دست یا قاشق آن ها را هم بزنید و در ٤ ظرف سرو کنید( در صورت تمایل با جعفرى آن را تزئین کنید)