ماهان شبکه ایرانیان

خواص گوشت بلدرچین

خواص گوشت بلدرچین: گوشت طیور به عنوان منبع پروتئین حیوانی اهمیت زیادی دارد. انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پروتئین ها یافت نمی شود، درگوشت بلدرچین به وفور وجود دارد

خواص گوشت بلدرچین

خواص گوشت بلدرچین:
گوشت طیور به عنوان منبع پروتئین حیوانی اهمیت زیادی دارد. انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پروتئین ها یافت نمی شود، درگوشت بلدرچین به وفور وجود دارد.
میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین 5 تا 10 درصد بیشتر از سایر پرندگان و نشخوارکنندگان می باشد. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا متخصصان برای افراد مسن و از کار افتاده که احتیاج مبرمی به ترمیم سلول های از دست رفته بافت های خود دارند، مصرف گوشت بلدرچین را تجویز می نمایند.
از طرف دیگر به دلیل وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین در گوشت این پرنده، مصرف آن برای بیماری هایی همچون آسم، تشنج، فشارخون بالا، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی مفید می باشد.
همچنین گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6 ، روی آهن و سلنیوم است.
تخم بلدرچین از نظر کیفیت با تخم سایر پرندگان متفاوت است.به علت کراتن خاصی که در آن ذخیره شده است، در درمان بیماری آسم تاثیر مفیدی دارد و به علت غنی بودن از ویتامین B، در درمان بیماری های عصبی موثر می باشد. همچنین تخم بلدرچین به علت وجود آمینو اسیدهای فراوان در تغذیه کودکان و بیماران بسیار موثر است. ضمنا از چربی کمتری نسبت به تخم مرغ برخوردار می باشد.
گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت 2 روز و گوشت پخته آن حداکثر برای 3 روز قابل نگهداری است. اگر قصد پختن بلدرچین را تا 2 روز پس از خرید ندارید، آن را منجمد کنید.
هیچگاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید. بهتر است آن را در یخچال بگذارید تا در طول شب رفع انجماد شود. همچنین می توانید با غوطه ور کردن آن در آب سرد، رفع انجماد کنید.
منبع:نشریه دنیای تغذیه - ش100
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان