ماهان شبکه ایرانیان

ماهی تیلاپا،لیمو، رزماری و گوجه فویل پیچ

اگر قصد دارید تا طعم متفاوت ماهی را تجربه کرده و درعین حال غذای سالمی را بدون استفاده از روغن بپزید، این غذا را امتحان کنید. این غذا در فر پخته می شود و جزو غذاهای سالم به حساب می آید.

ماهی تیلاپیا

اگر قصد دارید تا طعم متفاوت ماهی را تجربه کرده و درعین حال غذای سالمی را بدون استفاده از روغن بپزید، این غذا را امتحان کنید. این غذا در فر پخته می شود و جزو غذاهای سالم به حساب می آید.

ماهی تیلاپیا

طرز تهیه:

مخصوص  4 نفر   زمان آماده سازی: 20 دقیقه    زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم:

4 تکه فیله ماهی تیلاپیا

2/1 قاشق چایخوری فلفل پاپریکا

فلفل تند (برای طعمدار شدن به مقدار لازم)

1 یا 2 حبه سیر خرد شده

4 اسلایس لیمو

12 عدد گوجه گیلاسی نصف شده

4 شاخه رزماری تازه

نمک به مقدار لازم

ماهی تیلاپیا

متد پخت:

در ابتدا فر را در دمایی درحدود 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. دوطرف هر تکه فیله ماهی را با پودر فلفل پاپریکاو فلفل تند آغشته کنید. 4 تکه فویل را به اندازه ای ببرید که بتوانید در هر تکه، یک عدد فیله ماهی را قرار داده و فویل را دور آن بپیچید. در داخل هر یک از 4 تکه فویل، یک اسلایس لیمو بگذارید و در داخل هر یک ، مقداری سیر قرار دهید و اندکی هم نمک به هر تکه اضافه کنید.

ماهی تلاپیا

در داخل هر یک از 4 تکه فویلی که آماده کردید و برروی اسلایس لیمو، یک تکه ماهی و 6 تکه گوجه گیلاسی قرار دهید. یک شاخه رزماری را در داخل هر بسته فویل بگذارید و سپس هریک از 4 تکه فویل را ببندید و آنها را در داخل سینی فر قرار دهید. سپس سینی را داخل فر که قبلا آن را گرم کرده اید، گذاشته و برای 15 تا 20 دقیقه بپزید. پس از طی این زمان، ماهی شما آماده است. می توانید آن را با پلو یا سالاد سرو کنید.

@***2450-843-3275***!


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان