استان همدان تنوع غذایی زیاد است و علاوه بر انواع غذاهای رسمی که در عذاهای ایران آورده شده؛ برخی از انواع غذاهای محلی نیز رواج دارد. غذاهای محلی این خطه عبارتند از: کوفته همدانی،آش بروش ( boros )، تله کنجی(talakonji )، تاماشی، سرکوله و… در اینجابا طرز تهیه سرداشی آشنا می شویم
مواد لازم
گوشت گوسفندی 500 گرم
سیب زمینی خام 1-2عدد متوسط
پیاز 1 عدد
فلفل سبز(در صورت تمایل)
سیب زمینی و گوجه فرنگی ورقه شده برای روی کباب
ادویه ی مورد نظر
طرز تهیه:
همه موادو با هم چرخ می کنیم و و ورز میدیم و تو تابه ی چرب شده پهن می کنیم
بعد سیب و گوجه ی ورقه شده رو روش می چینیم
اگه گوشتمون کم چرب بود روغنم یه کمی میریزیم روش
قدیما این غذارو می بردن می زاشتن تو تنور نون سنگکی یه پولیم می دادن تا واسشون به اصطلاح بزاره سر داش
ولی حالا خدا پدر مخترع فرو بیامرزه
با درجه ی 140 به مدت 1-2 ساعت(تا وقتی سیب زمینی های روش بپزه) می ره تو فر و می شه سر داشی