ماهان شبکه ایرانیان

آش آبغوره

استان همدان تنوع غذایی زیاد است و علاوه بر انواع غذاهای رسمی که در عذاهای ایران آورده شده؛ برخی از انواع غذاهای محلی نیز رواج دارد. غذاهای محلی این خطه عبارتند از: کوفته همدانی،آش بروش ( boros )، تله کنجی(talakonji )، تاماشی، سرکوله و…. در اینجا با طرز تهیه آش آبغوره همدانی آشنا می شویم .

استان همدان تنوع غذایی زیاد است و علاوه بر انواع غذاهای رسمی که در عذاهای ایران آورده شده؛ برخی از انواع غذاهای محلی نیز رواج دارد. غذاهای محلی این خطه عبارتند از: کوفته همدانی،آش بروش ( boros )، تله کنجی(talakonji )، تاماشی، سرکوله و…. در اینجا با طرز تهیه آش آبغوره همدانی آشنا می شویم .
آش آبغوره

مواد لازم:

بلغور (از شب قبل )خیس خورده 1 لیوان

برنج خیس خورده نصف لیوان

لپه خیس خورده نصف لیوان

گوجه فرنگی 5-6 عدد پوست کنده و خرد شده

پیاز خرد شده 1 عدد

سیر 5-6 حبه خرد شده

گوشت چرخ شده و سرخ شده با 1 عدد پیاز رنده شده 250 گرم

آب 8 لیوان

سبزی آشی نیم کیلو

آبغوره نصف لیوان (بستگی به ذائقه ی خودتون داره)

رب گوجه فرنگی 1 ق غ پر

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور و برنج و لپه رو با آب می زاریم تا بپزه

وقتی خوب پخته شد گوشت و پیاز سرخ شده رو اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه رب گوجه پیاز خام و سیر را

اضافه می کنیم و دوباره پس از 10 دقیقه سبزی آش و گوجه فرنگی و بلغور رو اضافه می کنیم

وقتی گوجه و سبزی پخت آش آماده است.

می تونید با آبغوره نوش جان کنید.

آش آبغوره

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان