جوجویی تاسکباب، یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانیهاست.
مواد لازم
ماهیچه گوسفند و پیاز حلقه شده: از هر کدام 500 گرم
بادنجان کوچک: شش عدد
گوجهفرنگی دو نیمه: چهار عدد
رب انار: نصف پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه
* پیاز را ته قابلمه چیده و گوشت را که خورشی خرد کردهاید روی پیازها بچینید.
* زردچوبه، نمک و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادنجانها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید.
* گوجهفرنگیها را روی بادنجانها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد.
* وقتی که آب آن جوش آمد حرارت را ملایم کرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید.
* 30 دقیقه پیش از آنکه غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. میتوانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل کنید.