آش خوشمزه کلم برگ، مخصوص تبریزیهای باسلیقه است.

مواد لازم:
نخود: یک دوم پیمانه
لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه
نمک، فلفل و ادویه: مقداری
عدس: دو سوم پیمانه
کلم برگ: خرد شده 200 گرم
پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری
سیر داغ: 1 قاشق سوپ خوری
هویج نگینی خرد شده: 3 عدد
برگ کرفس: 50 گرم
رشته آش: 200 گرم
کشک: یک دوم پیمانه
روش تهیه:
نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود.
آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.
حالا هویج نگینی را به همراه برگهای کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.
در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.
انرژی کل 1700 کیلوکالری