ماهان شبکه ایرانیان

۷ غذایی که هرگز نباید بعد از گذشتن تاریخ انقضایشان خورده شوند

گاهی اوقات ظاهر و بوی خوراکی‌ها می‌تواند فریبنده باشد، به همین خاطر تاریخ انقضا روی بسته‌بندی‌ها چاپ می‌شود تا به ما اطلاعات درستی دهد و از بیماری‌ها جلوگیری کند. بهتر است مواد غذایی که تاریخ انقضایشان گذشته است را مصرف نکنید تا بیمار نشوید. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

گاهی اوقات ظاهر و بوی خوراکی‌ها می‌تواند فریبنده باشد، به همین خاطر تاریخ انقضا روی بسته‌بندی‌ها چاپ می‌شود تا به ما اطلاعات درستی دهد و از بیماری‌ها جلوگیری کند. بهتر است مواد غذایی که تاریخ انقضایشان گذشته است را مصرف نکنید تا بیمار نشوید. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

محصولات جایگزین تخم‌مرغ

عکس غذاهای حساس به تاریخ انقضا

یک کارتن تخم‌مرغ نسبت به محصولات جایگزین تخم‌مرغ مهلت مصرف بیشتری دارد، اما هر دو را باید به‌موقع مصرف کرد. تخم‌مرغ خام و نشکسته را می‌توان به مدت سه تا پنج هفته در یخچال و یخ‌زن نگهداری کرد. اگر محصولات جایگزین تخم‌مرغ را بازکرده‌اید سه تا پنج روز مهلت‌دارید که آن‌ها را مصرف کنید، اگر آن‌ها باز نشده‌اند حدود 10 روز مهلت‌دارید.

پنیر نرم

عکس غذاهای حساس به تاریخ انقضا

پنیرهای سخت مانند چدار یا گودا عمر طولانی‌تری دارند چون برای باکتری‌ها سخت است که به آن‌ها نفوذ کنند. هنگامی‌که پنیر سخت باز شود، ممکن است تا شش ماه در یخچال و یخ‌زن دوام بیاورد. بااین‌حال، پنیر نرم‌تر مانند ریکوتا، پنیر خامه‌ای، و یا پنیر بز، بیشتر مستعد ابتلا به کپک‌ها و باکتری هستند و باید با دیدن اولین نشانه خرابی و یا گذشتن تاریخ انقضا هر چه زودتر دور انداخته شوند. به‌عنوان یک قانون کلی، پنیر نرم‌تر پس از باز شدن می‌تواند حدود یک هفته در یخچال و یخ‌زن نگه‌داری شود.

چاشنی‌ها و خوراکی‌های درون ظروف پلاستیکی و شیشه‌ای

عکس غذاهای حساس به تاریخ انقضا

ممکن است به نظر برسد چون این مواد خوراکی درون ظرف شیشه‌ای هستند، از حمله باکتری‌ها درامان‌اند. اما باید بدانید وقتی درب این ظروف را باز کردید مهروموم ایمنی را از بین برده‌اید و باید آن‌ها را در مدت‌زمان معلومی استفاده کنید. برای مثال موقع درست کردن ساندویچ، چاقو را درون ظرف چاشنی می‌کنیم و روی ساندویچ می‌مالیم و دوباره چاقو را درون ظرف چاشنی می‌گذاریم. در اصل با این کار باکتری‌هایی را به داخل ظرف چاشنی وارد کرده‌ایم. هر تغییر رنگ یا بوی عجیب‌وغریبی ناشی از خرابی این مواد است.

سالاد سیب‌زمینی

عکس غذاهای حساس به تاریخ انقضا

سالاد تخم‌مرغ یا سیب‌زمینی نیز مستعد رشد باکتری هستند. ریختن چند قاشق از این سالاد در ظرف، باکتری‌ها و خطر آلودگی منجر به بیماری را افزایش می‌دهد. سالادهایی از این قبیل که درون یخچال گذاشته می‌شوند و فراموش می‌شوند، فرصت خوبی برای رشد باکتری‌ها و نابودی مواد غذایی هستند.

آب‌میوه صنعتی

عکس غذاهای حساس به تاریخ انقضا

آب‌میوه‌ها را باید دائماً در یخچال و یخ‌زن خود قرار دهید. آبمیوه‌ها و نوشابه‌های میوه‌ای فوق‌العاده محبوب هستند، اما مسئله مهم این است که آن‌ها را پس از خرید خیلی زود مصرف کنید. برخلاف آب‌میوه معمولی که تحت پاستوریزاسیون باکتری‌های مضر را می‌کشد و عمر مفید را افزایش می‌دهد، آب‌میوه‌های صنعتی پاستوریزه نیستند و بیشتر در معرض آلودگی باکتری هستند. اگر می‌خواهید مریض نشوید حداکثر تا 48-72 ساعت زمان‌دارید که آب‌میوه‌تان را بنوشید.

گوشت تازه

عکس غذاهای حساس به تاریخ انقضا

روی گوشت تازه تاریخی زده‌شده که آخرین روز نگهداری گوشت برای فروش در فروشگاه را مشخص می‌کند. شما باید طبق این تاریخ گوشت را همان لحظه بخورید یا فریز کنید. مسئله مهم دیگر این است که گوشت را با درجه حرارت مناسبی به‌منظور دفاع بیشتر در برابر باکتری‌ها طبخ کنید.

گوشت بسته‌بندی‌شده اغذیه‌فروشی

عکس غذاهای حساس به تاریخ انقضا

 

برش‌های ژامبون و بوقلمون فقط سه تا پنج روز قابل‌استفاده‌اند، بنابراین موقع خرید به این موضوع توجه کنید که چه چیزی را واقعاً در این مدت می‌توانید بخورید. گوشت‌های بسته‌بندی‌شده در اغذیه‌فروشی‌ها اگر باز نشده باشند، مدت‌زمان مصرف بیشتری نسبت به گوشت تازه دارند. اما به‌محض اینکه بسته را باز کردید در عرض سه تا پنج روز باید آن را مصرف کنید. این گوشت‌ها مستعد ابتلا به نوع خاصی از باکتری به نام لیستریا هستند که می‌توانند در محیط‌های سرد مانند یخچال و یخ‌زن چند برابر تکثیر شوند، بنابراین محیط سرد به این معنا نیست که ماده غذایی به‌طور کامل محافظت‌شده است. 

 

 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی