ماهان شبکه ایرانیان

چه نکته‌هایی را به هنگام مصرف روغن رعایت کنیم

بسیاری از غذاها در روغن سرخ می‌شوند و به بسیاری دیگر،‌ روغن را به عنوان چاشنی اضافه می‌کنند

چه نکته‌هایی را به هنگام مصرف روغن رعایت کنیم
بسیاری از غذاها در روغن سرخ می‌شوند و به بسیاری دیگر،‌ روغن را به عنوان چاشنی اضافه می‌کنند. مانند برنج و سالاد.
روغن مصرفی ما دو منشأ دارد: حیوانی و نباتی. روغن حیوانی سرشار از کلسترول(چربی) است و مصرف آن توصیه نمی‌شود.
روغن نباتی هم به دو صورت مایع و جامدعرضه می‌شود.
روغن مایع ارزش غذایی بیشتری دارد، امّا درمقابل حرارت و نور آفتاب آسیب‌پذیرتر است.
روغن نباتی جامد ارزش غذایی کم‌تری دارد، امّا در مقابل تغییرات دما مقاوم‌تر است و دیرتر خراب می‌شود. نکته‌های قابل توجّه در خصوص تهیّه و مصرف روغن:
1-علائم ظاهری فساد در روغن شامل افزایش بو، غلیظ‌تر شدن روغن مایع، تغییر رنگ و تند شدن آن است.
2- هنگام خرید روغن به برچسب تولید آن، پروانه بهره‌برداری و پروانه بهداشتی و تاریخ مصرف دقّت کنید.
3-روغن را در محلی خنک و دور از نور و هوا و در ظرف‌های دربسته نگه‌داری کنید. در ظرف روغن را پس از مصرف حتماً ببندید.
4- به هنگام مصرف روغن، از حرارت کم استفاده کنید. حرارت دادن زیاد و طولانی، روغن مایع را خراب می‌کند و روغن سوخته می‌تواند سرطانزا باشد.
5- روغن اضافی مصرف شده را به ظرف اصلی روغن برنگردانید.
6- از مصرف مجدد روغنی که چندبار حرارت دیده، جدّاً خودداری کنید.
7- در مجموع سعی کنید تا جایی که امکان دارد، روغن کمتری برای پختن غذا استفاده کنید. غذاهای آب پز معمولاً ارزش غذایی بیشتری دارند و خطر افزایش چربی خون نیز با استفاده از آنها کمتر می‌شود.
منبع:http://www.ettelaat.com
ارسال توسط کاربر محترم سایت :hasantaleb
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان