بادمجان باید سفت و براق باشد. قبل از پخت و یا سرخ کردن بادمجان ها، باید آن ها را داخل آب نمک بخوابانید. سپس آب آن را دور ریخته و بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید. سپس داخل آبکش بریزید.
کرفس باید سفید باشد و دارای ساقه های ترد و جوان. کرفس را می توان هم به صورت پخته و هم به صورت خام مصرف نمود. کرفس خام دارای ویتامین های زیادی است که در اثر پختن از مقدار آن ها کاسته می شود.
از کرفس در تهیه انواع غذاها از جمله خورش کرفس و یا سالاد استفاده می شود. هم چنین می توان آب کرفس را گرفته و نوشید.
کلم پیچ های تازه را خریداری کنید. و هنگام شستشوی کلم پیچ، باید آن را برگ برگ کرده سپس بشویید.
هویج های جوان و تر انتخاب شوند. در غیر این صورت لازم است چوب وسط آن را در آورید و روی آن را با کارد بتراشید.
از پخت طولانی مدت هویج باید خودداری شود.
خیارهای سفت و ریز را خریداری کنید. خیار معمولاً به صورت خام مورد مصرف قرار می گیرد. لذا ضد عفونی کردن آن ضروری است. البته خیار خام دارای ویتامین های مختلف می باشد.
اسفناج یکی از سبزی جات مفید است که بر خلاف تصور عموم، مصرف آن به صورت بورانی نامناسب است. تا حد ممکن از حرارت دادن اسفناج خودداری شود.
گوجه فرنگی های قرمز و سفت انتخاب شود. از خریداری گوجه فرنگی های سبز و یا زرد (کال) خودداری شود. گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی است. البته برخی افراد به آن حساسیت دارند و باید نسبت به مصرف آن محتاط باشند.
منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 82