ماهی میدم

●مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر: برنج=۵۰۰ گرم تره=۵۰۰ گرم شبت=۱ کیلوگرم ماهی=۱ کیلوگرم(از نوع ماهیهای گوشتی مثل ماهی شیر-هامور-سنگسر-میش ماهی یا هر نوع ماهی گوشتی) پیاز متوسط=۳ عدد روغن=۲۰۰ گرم گرد لیمو عمانی=۱ قاشق سوپخوری زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری نمک=بقدر کافی ●طرز تهیه: سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
برنج=500 گرم
تره=500 گرم
شبت=1 کیلوگرم
ماهی=1 کیلوگرم(از نوع ماهیهای گوشتی مثل ماهی شیر-هامور-سنگسر-میش ماهی یا هر نوع ماهی گوشتی)
پیاز متوسط=3 عدد
روغن=200 گرم
گرد لیمو عمانی=1 قاشق سوپخوری
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری
نمک=بقدر کافی
طرز تهیه:
سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با 100 گرم روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود.سبزی را در پیاز ریخته،قدری گرد لیمو عمانی و زردچوبه و کمی نمک به آن می زنیم و در حرارت ملایم می گذاریم آب سبزی تبخیر گردیده،کمی سرخ شود.ماهی را قطعه کرده،می شوییم و با نصف استکان آب و کمی نمک در ظرفی می ریزیم.آن را در حرارت ملایم می گذاریم تا کمی بپزد.پوست ماهی را می گیریم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و داخل سبزی می ریزیم.آنها را هم می زنیم تا با سایر مواد آغشته شده،کمی سرخ شود.برنج را خیس کرده،آبکش می کنیم.نصفی از روغن را با نصف لیوان آب در کف دیگ می ریزیم و می گذاریم داغ شود.نصفی از برنج را در دیگ می ریزیم.مواد سبزی و ماهی را لای آن می گذاریم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم.ظرف برنج را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم.بقیه روغن را که 50 گرم می شود با نصف لیوان آب جوشانده،روی برنج می دهیم و می گذاریم با حرارت ملایم به مدت 45 تا 60 دقیقه دم بکشد.موقع کشیدن تمام مواد را در دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم.

ماهی میدم

منبع : پرتال صنعت آبزیان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر