مواد لازم :
شلغم 1500 گرم
برنج 200 گرم
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 500 گرم
لپه 75 گرم
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
روغن 150 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه:
صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم و در کمی روغن سرخ می نمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آنرا بشکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم و مقداری آب می ریزیم عدس را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود) ، بعد شلغم را پوست می کنیم و خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می نمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش را بهم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملا جا بیافتد . موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست.