خورش آلوچه با مرغ غذای محلی زنجان است.
مواد لازم:
نصفی از یک مرغ
پیاز سرخ شده:4 قاشق سوپخوری
آلوچه برغان:250 گرم
هویج:3 عدد
رب گوجه فرنگی:2 قاشق سوپخوری
روغن نمک و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با کمی روغن سرخ میکنیم و با یک قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده و 2 لیوان اب و کمی نمک و فلفل میگذاریم تا نیم پز شود. در ظرف جداگانهای الوچه برغان را که قبلا سرخ کردهایم با یک لیوان اب میپزیم هویج را خرد میکنیم و با روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم. سپس قیسی را تفت میدهیم در ماهیتابه رب گوجه فرنگی را با کمی روغن سرخ میکنیم و مرغ هویج و قیسی آلوچه را به آن اضافه میکنیم و یکی دو لیوان اب گرم و کمی نمک و فلفل میریزیم و روی حرارت ملایم به مدت 3 ربع میپزیم.