بورانی کدو حلوایی از غذاهای محلی استان مازندران است.
مواد لازم:
کدو حلوایی
ماست
دارچین
نمک و فلفل
طرز تهیه :
اول کدو رو میشوریم بعد برش می دیم و با کمی آب می ذاریم بپزه (توش خیلی آب نریزید چون خود کدو آب میندازه) یادتون باشه حرارت گاز رو کم کنید که ته نگیره.
با قاشق کدوها رو از پوستش جدا کرده و داخل غذاساز بریزید (لزومی نداره حتما” از غذا ساز استفاده کنید چون خود کدو نرمه).
ماست و نمک و فلفل و دارچین رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. می تونید با دارچین تزئین کنید.
نکته 1: دارچین خیلی نریزید چون رنگش رو تیره می کنه.
نکته 2: مقدار مواد رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید.