ماهان شبکه ایرانیان

دمپختک مرغ و گوجه فرنگی؛ سریع و خوشمزه

شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.

مواد لازم (6 تا 8 نفر)

  •     6 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  •     1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  •     2 عدد پیاز قرمز کوچک
  •     1 عدد فلفل قرمز شیرین
  •     نصف پیمانه + 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     450 گرم مرغ بدون پوست و استخوان
  •     2 قاشق چایخوری آویشن
  •     2 پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
  •     2 عدد عصاره مرغ حل شده در  ⅔ پیمانه آب

 دمپختک مرغ و گوجه فرنگی

طرز تهیه

1. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز،  پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.

2. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.

3.  پس از 8 تا 10 دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.

4. حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.

5. بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت 8 تا 10 دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت 30 دقیقه دم بکشد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان