وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.
مواد لازم (6 تا 8 نفر)- 6 عدد گوجه فرنگی خرد شده
- 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
- 2 عدد پیاز قرمز کوچک
- 1 عدد فلفل قرمز شیرین
- نصف پیمانه + 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 450 گرم مرغ بدون پوست و استخوان
- 2 قاشق چایخوری آویشن
- 2 پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
- 2 عدد عصاره مرغ حل شده در ⅔ پیمانه آب
طرز تهیه
1. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.
2. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.
3. پس از 8 تا 10 دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.
4. حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.
5. بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت 8 تا 10 دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت 30 دقیقه دم بکشد.