هویجپلو غذایی است که شاید هرگز امتحانش کرده باشید. این غذا با استفاده از هویج، پیاز، زنجبیل تازه و گشنیز طعم خارق العادهای دارد که از خوردن آن قطعا سورپرایز خواهید شد.
زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه
مواد اولیه:
1پیمانه برنج باسماتی
2 پیمانه آب
4/1 پیمانه بادام زمینی بوداده
1 قاشق غذاخوری کره گیاهی
1 پیاز خرد شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده
4/3 پیمانه هویج رنده شده
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده
طرزتهیه:
برنج را در یک قابلمه متوسط ریخته و آب را رویش بریزید و قابلمه را روی شعله زیاد گاز بگذارید و منتظر بمانید تا آب داخل قابلمه بجوشد. وقتی آب جوشید زیر شعله را کم کرده، درقابلمه را بگذارید و 20 دقیقه صبر کنید تا برنج بپزد.
بادام زمینی را با خردکن، خرد کرده و گوشهای بگذارید. یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز گذاشته، کره گیاهی را حرارت دهید. پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و طلایی شود (حدود 10 دقیقه). سپس زنجبیل، هویج و نمک را اضافه کنید. شعله گاز را کم کرده و در ماهیتابه را ببندید و برای 5 دقیقه دیگر به حرارت دادن ادامه دهید . سپس فلفل و بادام زمینی را اضافه کنید.
وقتی برنج کاملا پخته شد، آن را داخل ماهیتابه ریخته و کاملا هم بزنید تا با مواد داخل ماهیتابه ترکیب شود. غذای شما حاضر است. آن را داخل بشقاب ریخته و رویش را با گشنیز تازه تزئین کنید.