ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه ماهی کبابی با قارچ

قزل‌آلای لب دریا را با این دستور پخت بخورید. برای بیش‌تر مردمی که در کنار ساحل زندگی می‌کنند، اگر کمی شانس بیاورند و در منطقه خوبی ساکن باشند، تعجبی ندارد که انواع و اقسام غذاهای دریایی لذیذ در بسیاری از جشن‌ها و مهمانی‌ها سر سفره آن‌ها باشد.

 ماهی قزل آلای کبابی

قزل‌آلای لب دریا را با این دستور پخت بخورید. برای بیش‌تر مردمی که در کنار ساحل زندگی می‌کنند، اگر کمی شانس بیاورند و در منطقه خوبی ساکن باشند، تعجبی ندارد که انواع و اقسام غذاهای دریایی لذیذ در بسیاری از جشن‌ها و مهمانی‌ها سر سفره آن‌ها باشد.

ماهی‌های تازه با گوشت سفت برای کباب مناسب‌تر هستند و می‌توان به اشکال مختلف آن‌ها را پخت. این یکی از دستور پخت‌هایی است که بنیتا پیشنهاد می‌دهد.

مواد لازم برای 4 نفر 

سیر له شده‌: یک حبه

زنجبیل تازه (رنده شده)‌: 15 گرم

پودر فلفل قرمز‌: یک چهارم قاشق چایخوری

سس سویا‌: 80 میلی لیتر 

پیازچه‌: 6 عدد

ماهی قزل‌آلای بزرگ‌: 4 عدد (2 کیلو)

قارچ تازه‌: 400 گرم

آبلیمو‌: 2 قاشق غذاخوری

ماهی کبابی

طرز تهیه 

سیر، زنجبیل، نیمی از سس سویا و نصف پیازچه‌ها را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

هر یک از ماهی‌ها را روی یک تکه از کاغذ آلمینیوم چرب شده قرار دهید (اندازه کاغذ به قدری باشد که بتوان ماهی‌ها را کامل داخل آن پیچید). داخل شکم ماهی‌ها را به میزان مساوی از مخلوط سیردار بریزید، بعد آن‌ها را محکم درون فویل بپیچید. بسته‌های ماهی را روی سینی داغ و چرب شده کباب‌پز قرار دهید و آن‌ها را به روش مستقیم (بدون گذاشتن سرپوش شعله) حدود 10 دقیقه و یا تا حد مطلوب‌تان کباب کنید. 

در این فاصله قارچ‌ها را روی یک ماهیتابه داغ و چرب شده (بدون در) حرارت دهید تا نرم شوند. باقی‌مانده سس سویا را روی قارچ‌ها بریزید.

ماهی‌ها را با قارچ‌ها سرو کنید، آب لیمو را روی آن‌ها بریزید و با باقی‌مانده پیازها تزیین کنید.

نکته 

زمان آماده‌سازی این غذا 10 دقیقه و زمان پخت آن 15 دقیقه است. 

در هر پرس از این غذا 10 گرم چربی و 300 کالری موجود است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان