ماهان شبکه ایرانیان

یافته محقق ایرانی موسسه تحقیقاتی سوئد؛

افزایش مصرف نمک با ریسک ابتلا به دیابت همراه است

به گفته محققان مصرف بالای نمک ریسک ابتلا به دیابت را در افراد بزرگسال افزایش می دهد.

افزایش مصرف نمک با ریسک ابتلا به دیابت همراه است

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه جدید شامل داده های بدست آمده از چندین هزار نفر در سوئد بود. یافته ها نشان داد مصرف نمک با افزایش 65 درصدی ریسک ابتلا به دیابت نوع2 به ازای مصرف هر 2.5 گرم نمک اضافی در روز (تا حدودی کمتر از نصف قاشق چایخوری) مرتبط بود.

پژوهشگران موسسه کارولینسکا سوئد به سرپرستی بهاره رسولی دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف نمک (حدود 1.25 قاشق چایخوری یا بیشتر) 72 درصد بیشتر از افراد دارای کمترین میزان مصرف نمک در معرض ابتلا به دیابت قرار داشتند.

به گفته محققان، افزایش مصرف نمک ممکن است موجب بروز مقاومت انسولین و در نتیجه دیابت نوع2 شود. از سوی دیگر ممکن است مصرف نمک با افزایش وزن همراه باشد.

مصرف بالای نمک با افزایش قابل توجه ریسک ابتلا به دیابت نوع1 که یک بیماری نهفته خودایمنی است و به آهستگی پیشرفت می کند، نیز مرتبط است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی