پاستا همراه با بادمجان

پاستایی که شما را غافلگیر می‌کند و برای درست کردن این پاستای خوشمزه و راحت آماده باشید. بنیتا شما را با خود به دنیای حیرت‌آور طعم‌ها و رنگ‌ها می‌برد.

غذا

پاستایی که شما را غافلگیر می‌کند و برای درست کردن این پاستای خوشمزه و راحت آماده باشید. بنیتا شما را با خود به دنیای حیرت‌آور طعم‌ها و رنگ‌ها می‌برد.

مواد مورد نیاز

پاستای کوچک: یک بسته 500 گرمی

کدو سبز، درشت رنده شده: 2 عدد بزرگ (300 گرم)

پستو آماده شده: 4 لیوان (200گرم)

بادمجان قاچ شده از درازا: 2 عدد (یک کیلوگرم)  

روغن زیتون: 180 میلی لیتر

پنیر موزارلای رنده شده: 200 گرم

گوجه گیلاسی نصف شده: نیم کیلو

غذا

طرز تهیه 

در یک ماهیتابه بزرگ آب جوش و نمک، پاستا را بپزید تا ترد شود و در آبکش صاف کنید. حالا پاستا را با پستو و کدو سبز ترکیب کنید و خوب مخلوطش کنید.

هر دو سمت تکه‌های بادمجان را با روغن زیتون برس کنید.

در یک ماهیتابه نچسب، بادمجان‌ها را بپزید تا هر دو سمت آن قهوه‌ای رنگ شود. حالا فلفل بزنید.

گاز را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

پاستا را در ظرف پیرکس (4 لیتری یا ظرفیت 16 لیوان) بریزید. روی پاستا، تکه‌های بادمجان بریزید و روی آن را با پنیر و گوجه گیلاسی تزیین کنید.

 بدون در برای 45 دقیقه (یا وقتی پنیر به رنگ قهوه‌ای درآید) بپزید.

حالا غذای شما آماده سرو است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر