ماهان شبکه ایرانیان

مربای گردو؛ سوغات شیرین ارمنستان

این مربای خوشمزه سوغات کشور ارمنستان هست، می تونید اون رو در منزل طبق این دستور تهیه کنید.

وب سایت آشپزباشی: این مربای خوشمزه سوغات کشور ارمنستان هست، می تونید اون رو در منزل طبق این دستور تهیه کنید.
 
مواد لازم: 

  •     چاقاله گردو  1 کیلوگرم
  •     آهک 5 قاشق غذاخوری
  •     شکر 500 گرم
  •     آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  •     هل به دلخواه
  •     چوب دارچین به دلخواه
  •     میخک به دلخواه
 
 مربای گردو
 
آماده کردن مواد برای تهیه مربای گردو:

1.  لایه ای نازک از روی پوست گردوها رو جدا کنید و اون ها را با سوزن درشت از 4 طرف سوراخ کنید.

2.  تهیه این مربا زمان زیادی می بره. گردوها باید حدود 11 روز در آب و حدود 12 ساعت در آب آهک خیس بخورن.

طرز تهیه:

  1. گردوها رو در ظرفی از آب بریزید و حداقل برای 10 روز کنار بذارید. در این مدت، آب اون ها رو هر روز عوض کنید.
  2. آهک رو در ظرفی بریزید و 4 لیوان آب به اون اضافه کنید. بذارید تا آهک ته نشین بشه و بعد به آرامی آب آهک رو در ظرفی دیگه بریزید. گردوها رو برای 12 ساعت در آب آهک بندازید. اون‌ها رو خارج کنید، خوب بشویید و 1 روز دیگه در آب خیس کنید (آب رو چندین بار عوض کنید).
  3. شکر رو به همراه 2 لیوان آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای 15 دقیقه قل بزنه.
  4. ادویه دلخواهتون مثل هل، دارچین یا میخک رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بذارید تا کمی دیگه بپزه.
  5. مربا رو از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک بشه. اون رو در ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف رو محکم ببندید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان