طرز تهیه میگو پفکی

این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.

وب سایت روزیاتو: این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.

مواد لازم (3 تا 4 نفر)

  •     1 پیمانه آرد
  •     1 قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
  •     2 قاشق چایخوری نمک
  •     1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     450 گرم میگو
  •     1 عدد تخم مرغ
  •     3 قاشق غذاخوری شیر
  •     1 قاشق چایخوری ادویه تند

خوشمزه روز: میگوی پفکی
 
طرز تهیه

      1.  در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ‌دار بریزید.

      2.  میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.

      3. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.

      4.  بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.

      5.  روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.

      6.  میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.

      7.  پس از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر