وب سایت روزیاتو: این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.
مواد لازم (3 تا 4 نفر)- 1 پیمانه آرد
- 1 قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 450 گرم میگو
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چایخوری ادویه تند
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپدار بریزید.
2. میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.
3. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.
4. بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.
5. روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.
6. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.
7. پس از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.