ماهان شبکه ایرانیان

فرمانده ارتش میانمار مدعی شد

رسانه‌ها درباره تعداد آوارگان روهنیگیا در بنگلادش اغراق می‌کنند/مسلمانان روهینگیا بومی میانمار نیستند

در حالی که روز گذشته جدید‌ترین گزارش سازمان ملل درباره خشونت علیه مسلمانان روهینگیا منتشر شده و ابعاد جدیدی درباره خشونت ارتش میانمار را آشکار کرده است فرمانده ارتش میانمار در اظهاراتی عجیب مدعی شد که رسانه‌ها درباره شمار مسلمانان روهینگیا که به بنگلادش فرار کرده‌اند اغراق می‌کنند.

رسانه‌ها درباره تعداد آوارگان روهنیگیا در بنگلادش اغراق می‌کنندبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، در حالی که روز گذشته جدید‌ترین گزارش سازمان ملل درباره خشونت علیه مسلمانان روهینگیا منتشر شده و ابعاد جدیدی درباره خشونت ارتش میانمار را آشکار کرده است فرمانده ارتش میانمار در اظهاراتی عجیب مدعی شد که رسانه‌ها درباره شمار مسلمانان روهینگیا که به بنگلادش فرار کرده‌اند اغراق می‌کنند.

«مین آنگ» روز پنجشنبه با انتشار پستی در صفحه فیسبوک خود سعی کرده تا آمار آوارگان روهینگیایی در بنگلادش را کم جلوه دهد.

وی در این پست فیسبوک خود ادعا کرده است: این که رسانه‌ها می‌گویند تعداد آوارگان روهینگیایی که به بنگلادش فرار کرده‌اند بسیار زیاد است، اغراق است.

وی در این پیام خود ضمن بکار بردن واژه‌های تحقیرآمیز درباره آوارگان روهینگیایی، آنها را مهاجران غیرقانونی عنوان کرده است.

این در حالی است که سازمان ملل روز چهارشنبه در تازه ترین گزارش خود درباره اوضاع میانمار اعلام کرد که تحقیقات نشان می‌دهد حمله نیروهای دولتی میانمار به ایالت راخین هدفمند بوده و به منظور اخراج اقلیت مسلمان روهینگیا از این سرزمین انجام شده است.

سازمان ملل گزارش داد: عملیات پاکسازی ارتش میانمار شامل : کشتار، شکنجه و تجاوز به کودکان بوده و پیش از 25 آگوست  آغاز شده است.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل روز چهارشنبه گزارشی بر اساس 65 مصاحبه با آوارگان روهینگایی که طی یک ماه گذشته از میانمار فرار کرده‌اند، منتشر کرد که در آن آمده است: نیروهای امنیتی حدود نیم میلیون نفر از مسلمانان را در ایالت راخین از روستاها بیرون کرده و خانه و محصولات کشاورزی آنان را به آتش کشیده تا قادر به بازگشت نباشند.

بر اساس این گزارش «عملیات پاکسازی» ارتش میانمار در ایالت راخین پیش از حمله «ارتش آزادی‌بخش میانمار» به یک پاسگاه در روز 25 آگوست، آغاز شده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: نیروهای امنیتی میانمار نه تنها برای اخراج مسلمانان روهینگیا از خانه‌های خود بلکه برای جلوگیری از بازگشت آنها، به طور هدفمند دارایی‌ مسلمانان روهینگیا را تخریب کرده و خانه‌های آنها را سوزانده است. 

بر اساس آخرین آمار منتشر شده، از زمان آغاز دور جدید خشونت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا از روز 25 ماه آگوست تاکنون 520 هزار نفر از خشونت‌ نیروهای امنیتی میانمار به به بنگلادش فرار کرده‌اند.

 

 

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان