ماهان شبکه ایرانیان

۲۵ دستور غذای ساده مخصوص گیاهخوار‌ان [قسمت دوم]

ما یکی از طرفداران سرسخت غذا و غذا خوردن هستیم

ما یکی از طرفداران سرسخت غذا و غذا خوردن هستیم. غذا خوردن یکی از مهم‌ترین کار‌هایی است که انسان‌ها در طول روز انجام می‌دهند٬ بنابراین ضروری است که برای سلامت جسمی ٬ ذهنی و روحی، برای غذایی که می‌خوریم و انتخاب مواد تشکیل دهنده‌ ی آن وقت بگذاریم تا از وعده‌ی غذایی خود بیشترین بهره را ببریم. اما همه‌ی ما می‌دانیم بعضی از شب‌ها شما گیج می‌شوید و می‌خواهید یک دستور غذایی ساده و کاربردی و البته خوشمزه داشته باشید که به سلامتی شما هم صدمه نزند. بنابراین ما برای شما 25 مورد از بهترین غذاهایی که بر پایه ی سبزیجات تهیه می‌شوند را آماده کردیم. یک نکته‌ی بسیار جالب در مورد این غذاها این است که می‌توان تمام آن‌ها را در وقت بسیار کمی  تهیه کرد. در ادامه با بنیتا همراه باشید

دستور غدای گیاهی
Credit: Jaymi Heimbuch

2- نخود فرنگی پخته شده در سس ادویه

این غذا یک غذای سنتی بسیار محبوب در کشور هند است. در این غذا ادویه‌های بسیار جذابی  در کنار نخود پخته شده و البته گوجه فرنگی برای خیس و آب‌دار کردن غذا و ایجاد بافتی نرم وجود دارد. باید بگوییم که ترکیب بسیار خوبی خواهد شد. اما ادویه‌های موجود در این غذا ممکن است به راحتی در قفسه‌ی آشپزخانه‌ی شما نباشد بنابراین باید آن‌ها را از پیش تهیه کنید.

این غذا را می‌توان با برنج سرو کرد. طعم این غذا در کنار سادگی بسیار شگفت انگیز است. حتی زمانی که مهمان داشتید نیز می‌توانید این غذا را برایش تهیه کنید.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

زمان کل: 50 دقیقه

مناسب برای 4-6 نفر

دستور غدای نخود اسپایسی
Credit: Jaymi Heimbuch

 

مواد لازم:

  • 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون غلیظ
  • سه چهارم قاشق چایی خوری دانه‌‌ی زیره
  • 1 فنجان پیاز خرد شده
  • 1 قاشق چایی خوری زنجبیل تازه
  • سه چهارم قاشق چایی خوری گشنیز زمینی
  • یک سوم قاشق چایی خوری فلفل هندی
  • یک چهارم قاشق چایی خوری زرد چوبه
  • 1 فنجان گوجه فرنگی خورد شده
  • 1 فنجان آب
  • 2 و نیم فنجان نخود پخته شده‌ی خشک
  • نصف قاشق چایی خوری ادویه گَرَم ماسالا (garam masala)
  • 1 قاشق چایی خوری آبلیمو

طرز تهیه:

1-  به یک تابه‌ای که از قبل روی حرارت گذاشته شده روغن زیتون اضافه می‌کنیم. زمانی که روغن گرم شد دانه‌های زیره را به آن اضافه می‌کنیم. آن‌ها را کمی هم بزنید و اجازه دهید که برای 10 ثانیه روی حرارت بماند تا زیره‌‌ها برشته شوند. حالا پیاز را اضافه کنید. آن‌ها را هم بزنید تا زمانی که پیاز‌ها طلایی بشوند.

2-  زنجبیل٬ گشنیز٬ فلفل و زردچوبه  و ادویه  را به پیاز اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید محتویات داخل تابه به جوش بیاید. در تابه را رویش قرار بدهید و زیر شعله را کم کنید و بگذارید 10 دقیقه مواد در این حالت بمانند.

3- نخود را اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد. دوباره روی تابه را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه‌ی دیگر در این وضعیت بماند. حالا ادویه‌ی گرم ماسالا و آبلیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید٬ در 5 دقیقه‌ی انتهایی در تابه را بردارید. بعد از این 5 دقیقه غذا آماده است.

4- شما می‌توانید این غذا را به تنهایی و یا با برنج میل کنید و از آن لذت ببرید.

در بخش‌های بعدی با ما همراه باشید 


 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان