ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر سمیفردو عسلی

دسر سمیفردو عسلی یه دسر نیمه یخ‌زده ایتالیایی هست که معمولا اون رو از ترکیب تخم‌مرغ، شکر و خامه تهیه می‌کنن. در اینجا اون رو با اضافه کردن عسل مزه‌دار می‌کنیم.

وب سایت اشپزباشی: دسر سمیفردو عسلی یه دسر نیمه یخ‌زده ایتالیایی هست که معمولا اون رو از ترکیب تخم‌مرغ، شکر و خامه تهیه می‌کنن. در اینجا اون رو با اضافه کردن عسل مزه‌دار می‌کنیم.
 
 مواد لازم:
 
  •     تخم مرغ 1 عدد بزرگ
  •     زرده تخم مرغ 4 عدد بزرگ
  •     عسل 1/3 پیمانه
  •     خامه یک و یک چهارم پیمانه
  •     بادام زمینی 3 قاشق غذاخوری

 دسر سمیفردو عسلی
 
 آماده کردن مواد برای تهیه دسر سمیفردو عسلی:

1- به عسل اضافی برای تزیین دسر نیاز دارید.
 
2- از بادام زمینی برشته استفاده کنید. به جای بادام زمینی می‌تونید از دانه کاج هم استفاده کنید.
 
طرز تهیه:
  1.  در یک قالب نان (900 گرمی یا 1 لیتری) سلفون پهن کنید.
  2.   در کاسه‌ای روی بخار آب جوش در حال قل زدن، تخم‌مرغ و زرده‌های تخم‌مرغ رو با عسل بزنید تا ترکیب کمرنگ و غلیظ بشه.
  3.   خامه رو بزنید تا فرم بگیره و بعد به آرومی به ترکیب تخم‌مرغ و عسل اضافه کنید.
  4.   خمیر رو در قالب آماده شده بریزید و روی اون رو با سلفون بپوشونید. اون رو برای 2 تا 3 ساعت در فریزیر بذارید.
  5.   وقتی دسر آماده شد، اون رو در دیس یا بشقابی با سایز مناسب برگردونید. مقداری عسل روی دسر بریزید، با بادام زمینی برشته شده تزیین کنید و فورا سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان