وبسایت سوران: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه میشود. این دسر با قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنیها طعم داده میشود. در این مطلب طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- شیر 3 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- خامه یک بسته
- پودر ژلاتین 3 قاشق سوپ خوری
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
2- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
3- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
4- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
5- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
6- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.