به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان، «غسان سلامه» نماینده سازمان ملل برای حل بحران لیبی یکشنبه شب، ضمن محکوم کردن کشتار دست کم 36 اسیر در منطقه «ابیار» واقع در 70 کیلومتری شرق «بنغازی»،خواستار تحقیق فوری در مورد این جنایت شد.
هیات سازمان ملل در لیبی با صدور بیانیه ای در این خصوص در صفحه فیس بوک خود، کشته شدن 36 نفر که اجساد آن ها در منطقه ابیار کشف شد را به شدت محکوم کرد و از مقام های لیبی خواست فورا اقدام به تحقیق در این خصوص کنند.
اجساد کشف شده در منطقه ابیار، نشان می دهد که قربانیان پیش از مرگ دست و پایشان بسته شده و آثار شکنجه و شلیک گلوله بر اجساد آن ها قابل مشاهده است.
غسان سلامه با بیان اینکه طی دو سال گذشته جنایت های مشابهی در لیبی روی داده است، گفت: این جنایت مرا به وحشت انداخت و از مقام های لیبی می خواهم جنایتکاران را تحویل دستگاه عدالت دهند.
نماینده سازمان ملل در پایان گفت: کشتن اسیران، دستور دادن برای کشتن آن ها یا حتی اجازه دادن به کشتن آن ها، بر اساس قوانین بین المللی و محلی، جنایت محسوب می شود.
هنوز هیچ گروهی مسئولیت کشتن این افراد را بر عهده نگرفته است، اما برخی منابع، نیروهای تحت فرمان ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده ارتش لیبی را عامل این کشتار می دانند.
شهر بندری بنغازی دومین شهر پرجمعیت لیبی پس از طرابلس پایتخت این کشور است. بنغازی در شمال شرقی لیبی واقع شده است.
ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده ارتش لیبی 15 تیرماه گذشته اعلام کرد بنغازی از چنگال تروریست ها آزاد شد و با این حال از آن زمان تاکنون درگیری های پراکنده ای در این شهر در جریان است.
لیبی از زمان سقوط حکومت معمر قذافی در سال 2011 دستخوش جنگ و ناآرامی است.
این کشور اکنون دو دولت موازی دارد: دولت وفاق ملی به ریاست فائز سراج در طرابلس که مورد حمایت جامعه جهانی بوده و دیگری دولت طبرق در شرق لیبی به ریاست ژنرال حفتر که فرمانده نیروهای مسلح این کشور است.
پارلمان لیبی از دولت موازی دولت وفاق ملی که در شرق این کشور مستقر است، حمایت می کند و هر دو دولت به شبه نظامیان برای تثبیت قدرت خود نیاز دارند.