وقتی کلمه پوره را جستجو میکنید، با انواع و اقسام روشهای تهیه پوره سیب زمینی مواجه میشوید. اما پوره محدود به سیب زمینی نمیشود و میتوان با بسیاری از سبزیجات و ترهبار پوره درست کرد. به خصوص اگر دوست داشته باشید غذایی جدید و خوش آب و رنگ درست کنید، نیاز به پورههای رنگی خواهید داشت. با آشپزخونه روزچین همراه شوید و طرز تهیه انواع پوره خوش رنگ و لعاب جدید را یاد بگیرید.
جالب است بدانید، پوره یک لغت فرانسوی است. پوره به نوعی مادهٔ خوراکی گفته میشود که معمولا با خورد کردن ترهبار، سبزیجات، حبوبات و میوه خام یا پخته در مخلوطکن و سپس از الک گذراندن آن درست میشود. پوره به عنوان یک سس در شیرینیهای پختنی مانند پای و تارت روی خمیر قرار گرفته و استفاده میشود. همچنین گاهی پوره را به عنوان غذا به کودکان میدهند؛ مانند پوره هویج.
امروز با طرز تهیه انواع پوره رنگی در خدمت شما هستیم. از این پورهها میتوانید به عنوان دورچین و در کنار غذاهای دیگر استفاده کنید و جلوه زیبایی به خوراک مهمانیتان بدهید. طرز تهیه انواع پوره آووکادو، کلم بروکلی، کلم قرمز و کدو تنبل را با هم ببینیم…
طرز تهیه پوره آووکادو
مواد لازم برای تهیه پوره آووکادو:
آووکادو
سولفیت سدیم(به عنوان نگهدارنده)
اسید آسکوربیک (ویتامین ث)
نمک
روغن زیتون
برای تهیه کردن این پوره آووکادو، به مخلوطکن، صافی و یک چاقوی تیز نیاز داریم. در ادامه به برخی خواص آووکادو اشاره میکنیم.
خواص آووکادو
- مصرف منظم آووکادو میتواند تا حد قابل ملاحظهای خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.
- ترکیبات موجود در آووکادو میتواند سلولهای پیشسرطانی و سرطانی را که عامل ابتلا به سرطان دهان هستند را از بین ببرند.
- آووکادو مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است. این ماده یکی از بزرگترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه به شمار میرود.
- آووکادو از پیری زودرس پوست جلوگیری میکند.
- سطح بالای فولات موجود در آووکادو میتواند خطر سکته قلبی را در افراد مستعد کاهش دهد.
- اضافه کردن آووکادو به سالاد باعث میشود که مواد مغذی موجود در سالاد 5 برابر سریعتر و بیشتر جذب بدن شود.
طرز تهیه پوره کلم بروکلی
مواد لازم برای تهیه پوره بروکلی:
کلم بروکلی
نمک
پنیر چدار
برای آماده کردن پوره کلم بروکلی به یک دیگ زودپز، صافی و مخلوطکن نیاز دارید. بروکلی هم مانند سبزیجات دیگر خواص بیشماری دارد.
خواص کلم بروکلی
- کلم بروکلی تعداد، اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش میدهد.
- از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه، معده، روده بزرگ، رکتوم و ریهها پیشگیری میکند.
- کلسیم موجود در کلم بروکلی، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است. در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است.
- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است. بهتر است افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود این سبزی با ارزش را در وعدههای غذایی خود قرار دهند.
- بروکلی فرآیند پیری را به تاخیر میاندازد.
طرز تهیه پوره کلم قرمز
مواد لازم برای تهیه پوره کلم قرمز:
کلم قرمز، یک تکه کوچک
آب انگور قرمز
برای تهیهی پورهی کلم قرمز به یک مخلوطکن، صافی و یک قابلمه نیاز است.
خواص کلم قرمز
- کلم قرمز منگنز، آهن، کلسیم، روی و فسفر زیادی دارد. عناصری که برای سالم ماندن استخوانبندی بدن، سیستم عصبی و سیستم دفاعی ضروری هستند.
- کلم قرمز سرشار از آنتی اکسیدان است. این گیاه سبب تقویت آنزیمهای ضد سرطانی میشود.
- کلم قرمز خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. به تقویت قلب و عروق کمک زیادی میکند. از بروز آلزایمر پیشگیری میکند.
- برای افرادی که رژیم لاغری دارند کلم قرمز به شدت توصیه میشود.
- در فصل زمستان، کلم قرمز می تواند میزان ویتامین ث مورد نیاز بدن را تامین کند.
طرز تهیه پوره کدو تنبل
مواد لازم برای تهیه پوره کدو تنبل:
کدو تنبل متوسط
نمک
صمغ زانتان (قوامدهنده و پایدارکننده)
برای آمادهکردن پوره کدو تنبل به یک مخلوطکن و صافی نیاز است.
خواص کدوتنبل
- عصارهی کدو تنبل میتواند به کاهش میزان قند خون کمک کند.
- کدو تنبل خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
- ترکیبات کدو تنبل برای تقویت سیستم ایمنی بدن و ریهها مفید است.
- کدو تنبل برای جلوگیری از سرماخوردگی هم مفید است.
امیدواریم از این مقاله و ویدئوهای طرز تهیه انواع پوره لذت برده باشید. اگر این پورهها را تهیه کردید، حتما از بشقاب زیبای غذایتان برای ما عکس بفرستید تا با کدبانوهای هنرمند ایرانی آشنا شویم…😉😍