ماهان شبکه ایرانیان

مصرف قند و شکر یا مصرف سرطان؟

تغذیه ناسالم یکی از موارد احتمالی بروز سرطان در افراد می‌باشد. یک تغذیه مناسب با مقدار کم قند می‌تواند به درمان سلول‌‌های سرطانی و دوره بهبود بیماران کمک کند. این مقاله را بخوانید.

مصرف قند و شکر یا مصرف سرطان؟

نیکی پاک‌بین

بر طبق آماری که اراِئه می‌‌شود می‌‌توان گفت که تقریبا 50 درصد افراد در طول زندگی به سرطان مبتلا خواهند شد.

سرطان بیماری ترسناکی است چرا که در حال حاضر ناشناخته است و پس از گذشت حدود 60 سال تحقیقات دانشمندان و صرف بیلیون‌‌ها دلار هنوز درمانی برای آن تشخیص داده نشده است. و اما چرا هنوز سرطان مانند معمایی برای انسان باقی مانده است.

سرطان طبیعی است

ترس از سرطان طبیعی است چرا که انسان وقتی از چیزی که آن را درک نمی کند و راه چاره‌ای هم برای آن ندارد می‌‌ترسد. اما اگر بدانید سرطان دشمن نیست، احساس بهتری می‌‌کنید؟

بر اساس مطالعات منتشره در کتاب "توانبخشی سلول‌های سرطانی در 30 روز" سلول‌های سرطانی بطور طبیعی در بدن ظاهر می‌‌شوند.

می‌‌توان گفت که حضور طبیعی سلول‌های سرطانی چیزی نیست که ار آن ترسی داشته باشید.

اما وقتی سلول‌‌های سرطانی بطوری خارج از کنترل رشد می‌‌کنند باید از آنها ترسید و نگران بود زیرا آ ن زمان است که سلامت ما در خطر است. و اما چه موقعی این سلول‌‌های سرطانی رشدی خارج از کنترل خواهند داشت و چگونه از آن پیشگیری کنیم؟

در سال 1931 دکتر اتو واربرگ از انستیتو مکس پلانگ برلین جایزه نوبل بحث برانگیز کشف سرطان را دریافت نمود.

وی اثبات کرد که سرطان در بدن به دلیل اختلال عملکرد سلول/ اکسیژن ناشی از گلوکز اضافی ایجاد می‌‌شود.

وی در تحقیقات خود می‌‌گوید سرطان در راس تمام بیماری‌‌ها علل ثانویه بی شماری دارد. و بطور خلاصه می‌‌توان گفت علت اولیه آن جایگزینی تنفس اکسیژن در سلول‌‌های طبیعی بدن بوسیله تخمیر قند است.

تمام سلول‌‌های بدن بطور طبیعی احتیاجات انرژی خود را توسط عمل تنفس اکسیژن بدست آورده در حالی که سلول‌‌های سرطانی انرژی مورد نیاز خود را از راه تخمیر تهیه می‌‌کنند.

در کتاب " توانبخشی سلول‌‌های سرطانی در 30 روز" می‌‌خوانیم که سلول‌‌های سرطانی قند را پانزده الی هفده بار سریع‌تر از سلول‌‌های سالم مصرف می‌‌کنند.

یک رژیم کم قند بهترین درمان برای از بین بردن سلول‌‌های سرطانی و دوره بهبود است.

همگی به خوبی می‌‌دانیم که قند‌‌ها نبض تولید انرژی در بدن ما هستند اما حال می‌‌خوانیم که همین قند‌‌ها منبع انرژی، مسوول تغذیه سلول‌‌های سرطانی هستند.

افزایش میزان قند‌‌ها در رژیم‌‌های غذایی امروزه در بشقاب‌‌های غذا حاوی نان‌‌ها، شیرینی‌جات و کلوچه‌‌ها، سرآل‌‌های صبحانه، برنج سفید، سیب زمینی، غذاهای فرآوری شده و محصولات لبنی بخوبی یافت می‌‌شوند.

مواد غذایی نشاسته‌ای، قندی و فرآوری شده، سطح قندخون را بالا می‌‌برد. سطوح ثابت قند خون بالا مانند آنچه که در وضعیت زندگی افراد مبتلا به تیپ 2 دیابت مشاهده می‌‌شود به سلول‌‌های سالم صدمه می‌‌رسانند.

براساس نتایج کار محققان دانشگاه ری خوآن کارلوس مادرید، این مقدار سطح بالای قند در بدن می‌‌تواند موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان شود. این نتایج در ادامه نشان داده اندچاقی، دیابت و سرطان ارتباطی باهم دارند.

سطوح بالای قندخون در بدن که در چاقی و دیابت به وفور دیده می‌‌شود می‌‌تواند فعالیت ژن خاصی راکه به پیشرفت سرطان کمک می‌‌کند افزایش دهد.

دانشمندان همچنین کشف کردند که برخی از مولکول‌‌های قندی از رشد سلول‌‌های سرطانی بدخیم حمایت می‌‌کنند.

آنها تغییر رژیم غذایی را یکی از استراتژی‌‌های پیشگیری از سرطان می‌‌دانند.

آیا شما سرطان مصرف می‌‌کنید؟

تحقیقات می‌‌گویند اگر شما قند و شکر مصرف می‌‌کنید، آگاه باشید که در حال خوردن سرطان هستید.

بخاطر داشته باشید سلول‌‌های سرطانی به عنوان بخشی از سیستم ایمنی در بدن هستد و در حالت ایده آل این سلول‌‌ها خیلی ضعیف بوده و  به راحتی توسط سلول‌‌های سالم  قدرتمند می‌‌شوند.

زمانی که سطح گلوکز بدن شما افزایش یابد و قند اضافی براحتی در دسترس قرار گیرد، سرطان در یک محیط کم اکسیژن همراه با قند بالا شروع به انتشار می‌‌نماید.

براساس کشفیات دانشمندان بهترین راه جلوگیری از سرطان مصرف قند کمتر است.

آسان‌ترین راه برای کاهش ریسک ابتلا به سرطان کم کردن مصرف مواد قندی و فرآوری شده است چرا که این مواد غذایی غنی از قند و کربوهیدرات‌های نشاسته‌ای هستند که غذای سلول‌‌های سرطانی بشمار می‌‌روند.

این مواد غذایی علاوه بر این که حاوی قند بالایی هستند، عاری از مواد غذایی ضروری جهت نیاز بدن شما می‌‌باشند.

پیشگیری از سرطان در واقع، درمان می‌‌باشد

و اکنون پس از هزینه‌ای در حد بیلیون‌ها دلار هنوز درمان قطعی برای سرطان پیدا نشده است. پس در واقع بهتر و موثرتر است که تغذیه شما به گونه‌ای باشد که از سرطان پیشگیری کند.

بنابراین بشقاب غذای روزانه خود را با غذاهای پیشگیری کننده از این بیماری پر کنید. مانند سبزیجات، میوه‌‌های با پوست تیره مانند آووکادو، روغن‌‌های سالم، مغزها، حبوبات و دانه‌‌ها، گوشت علفخوارها و ماهی‌‌ها و کربوهیدرات‌‌های سالم مانند کینوآ، آمارانت، گندم سیاه، پاستای حبوبات از این طریق می‌‌توانید یک شانس خوب به سلول‌‌های سالم بدن خود بدهید که در مقابل سلول‌‌های سرطانی بتوانند خوب مبارزه کنند.

کورکومین یک فیتو کمیکال و ماده ضد سرطان، معروف و خوب است.که در زردچوبه هندی یافت می‌‌شود.

مکمل کورکومین، به عنوان یک منبع غنی آنتی اکسیدان  می‌‌تواند از اکسیداسیون سلول‌‌های سالم محافظت کند و می‌‌تواند باعث تحریک آپوپتوز سلول‌‌های سرطانی خاص شود. {مرگ سلولی برنامه ریزی شده} شامل لنفوم بی و سلول‌‌های سرطان خون.

پیشگیری از سرطان و بهبود آن بدون حضور ماده معدنی سلنیوم کامل نخواهد شد.

سلنیوم در فرم مایع یونی خود در مسیر بهبود این بیماری بیشترین کاهش نرخ مرگ و میر رادر سرطان‌‌های ناحیه کولون، ریه و پروستات دارد.

سلنیوم هم مانند کورکومین نقش محافظتی آنتی اکسیدانی برای کمک به مقاومت سلول‌‌های سالم در برابر اثر مخرب سلول‌‌های سرطانی در بدن دارد.

محققان کشف کرده‌اند که مصرف کمتر از 2 میلی گرم سلنیوم در روز می‌‌تواند به طور معنا‌داری نرخ ابتلا به سرطان‌‌ها را کاهش دهد.

دفعه بعدی که مقاله‌ای یا خبری در مورد سرطان مطالعه می‌‌نمودید به خاطر داشته باشید که سرطان و سلول سرطانی ترسناک نیست.

سلول‌‌های سرطانی در حالت طبیعی هم در بدن ظاهر می‌‌شوند ولی رشد آنها با میزان قندی که شما مصرف می‌‌کنید ادامه پیدا می‌‌کند.

پس اگر درست مصرف نمایید پیشگیری هم آسان خواهد بود. مصرف شکر تصفیه شده را کنار بگذارید و فراموش ننمایید که از مکمل‌‌های تغذیه هم استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان