گوشت قرمز و یا گوشت ماهى جوشانده را له مى کنیم و آب آن را مى گیریم تا کاملاً خشک شود بعد آن را با سبزى معطر (گشنیز، شوید، شنبلیله) لیمو عمانى، ادویه، پیاز خرد شده سرخ مى کنیم و آبى که ماهى را در آن جوشانده بودیم مى گذاریم تا بجوشد و برنج را به آن اضافه مى کنیم. قبل از اینکه دم بکشد، به موادى که قبلاً آماده کرده بودیم تخم مرغ اضافه مى کنیم و مواد آماده را روى برنج مى ریزیم و صبر مى کنیم تا پخته شود و دم بکشد. بعد از این که دم کشید آماده سرو شدن است.
این غذا از غذا های خوش طعم و رنگ قشم است .
