به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بیزینس اینسایدر، گزارش این موسسه حاکی است فناوری بر نرخ رشد اقتصادی در کشورهای مختلف جهان تاثیر شگرفی گذاشته و باعث بازگشت سرمایه به شیوه های جذاب و تاکنون پیش بینی نشده گشته است.
خودکارسازی نیروی کار و جایگزین کردن ربات ها و دیگر محصولات خودران و بدون نیاز به کنترل انسان در سال های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته و انتظار می رود ظرف 15 سال آینده دیگر انسان ها در مشاغل ساده و روزمره به کار گرفته نشوند و ربات ها چنین وظایفی را بر عهده بگیرند.
در گزارش جی پی مورگان تصریح شده پیشرفت های عرصه فناوری بر همه حوزه های اجتماعی تاثیرگذار بوده و بهره وری را به میزان چشمگیری افزایش داده است و این امر به نوبه خود به تقویت اقتصادهای جهانی می انجامد.
در ادامه این گزارش به تاثیرات مثبت هوش مصنوعی بر اقتصاد کشورهای مختلف هم اشاره شده و تاکید شده: کشورها با استفاده از این فناوری های جدید می توانند بر چالش هایی همچون پیرشدن جمعیت غلبه کنند و از کند شدن نرخ رشد اقتصادی خود جلوگیری کنند.
بر اساس گزارش سال 2016 مجمع جهانی اقتصاد اتوماسیون مبتنی بر دستاوردهای فناوری تا سال 2020 به از دست رفتن 5میلیون فرصت شغلی در 15 کشور مهم توسعه یافته و در حال توسعه منجر می شود.