ماهان شبکه ایرانیان

۱۱ خوراکی ای که متخصصان تغذیه همیشه در یخچال شان دارند

&#۱۵۷۵;&#۱۵۸۹;&#۱۶۰۴;&#۱۵۷۵; &#۱۶۶۲;&#۱۶۰۸;&#۱۵۸۸;&#۱۷۴۰;&#۱۵۸۳;&#۱۶۰۷; &#۱۶۰۶;&#۱۷۴۰;&#۱۵۸۷;&#۱۵۷۸; &#۱۷۰۵;&#۱۶۰۷; &#۱۵۷۵;&#۱۷۱۱;&#۱۵۸۵; &#۱۶۰۵;&#۱۶۰۸;&#۱۵۷۵;&#۱۵۸۳; &#۱۵۹۴;&#۱۵۸۴;&#۱۵۷۵;&#۱۷۴۰;&#۱۷۴۰; &#۱۵۸۷;&#۱۵۷۵;&#۱۶۰۴;&#۱۶۰۵; &#۱۵۸۳;&#۱۵۷۵;&#۱۵۸۸;&#۱۵۷۸;&#۱۶۰۷; &#۱۵۷۶;&#۱۵۷۵;&#۱۵۸۸;&#۱۷۴۰;&#۱۵۸۳;&#۱۵۴۸; &#۱۵۸۷;&#۱۵۷۵;&#۱۶۰۴;&#۱۶۰۵; &#۱۶۰۷;&# ...

اصلا پوشیده نیست که اگر مواد غذایی سالم داشته باشید، سالم هم تغذیه می کنید. به هم دلیل به متخصصان تغذیه مراجعه نموده ایم تا ببینیم آنها چه چیزهایی در یخچال شان نگه می دارند. موارد زیر را حتما به لیست خرید تان اضافه نمایید و از امروز تغذیه ی سالمی داشته باشید.

  1. کلم بروکلی

“بروکلی از سبزیجات کنار شام است. همه ی اعضای خانواده ام عاشقش هستند، من هم می دانم که وقت هایی که حوصله ی خلاقیت ندارم، می توانم روی آن حساب کنم.” کری گلسمن، متخصص تغذیه.

  1. شاه توت های اورگانیک

“ما (فرزند 3 ساله ام و من) آنها را می بلعیم.” کیتی کاووتو متخصص تغذیه، و دکتر تیم های فیلیس و فلایرز.

  1. کره ی بادام زمینی طبیعی

“منبع بسیار عالی ای از پروتئین و چربی طبیعی است و می توانید آن را با همه چیز میل کنید.” کریستین کرکپاتریک، متخصص تغذیه و مدیر سلامت در موسسه ی سلامت کلیولند.

  1. تخم مرغ

“تخم مرغ ها سرشار از پروتئین های مفید و درست کردن آنها بسیار آسان است. من دوست دارم با استفاده از ترکیب یک تخم مرغ کامل و 2 یا 3 سفیده ی تخم مرغ املت درست کنم. و همیشه تعدادی تخم مرغ آب پز، برای اضافه نمودن به سالاد یا صبحانه، در یخچال نگه می دارم.” جوی بائر، متخصص تغذیه و متخصص سلامت برنامه ی NBC’s TODAY و بنیانگذار سایت NourishSnack.

  1. سالسا

“به طور خلاصه، من می توانم با استفاده از تخم مرغ، سالسا و سبزیجات منجمد غذایی درست کنم که هم سالم است، هم خوشمزه و هم عمله-خفه-کن.” ژاکلین لاندن، متخصص تغذیه بالینی در بیمارستان ماونت سینای نیویورک.

  1. ماست

“ماست منبع پروبیوتیک و پروتئین است و شکر کمی دارد. هم چنین فوق العاده کاربردی است؛ پایه ی غذای سریع، جایگزین خامه یا مایونز و یا حتی خوراکی سریع و سالمی است.” میشل دونپورت، دکترای تغذیه و متخصص تغذیه ی سیلیکون ولی آمریکا.

  1. اسفناج

“می توانید آن را در یخ در بهشت بریزید، با سس گوجه مخلوط کنید، آن را روی همبرگر سبزیجات بگذارید، یا اصلا روی سالاد بریزید. ارزان است، کاربردی و بسیار مفید.” کریستین کرکپاتریک، متخصص تغذیه و مدیر سلامت در موسسه ی سلامت کلیولند.

  1. هوموس

“من از هوموس استفاده های زیادی می کنم. با هوموس و ماهی تن ساندویچ درست می کنم، به جای مایونز در سالاد تخم مرغ، به جای کره روی سیب زمینی آب پز و حتی در سس پاستا برای غلیظ شدن اش استفاده می کنم.” کری گانس، متخصص تغذیه و نویسنده ی کتاب The Small Change Diet.

  1. آووکادو

“از آن برای صبحانه، در خوراکی ها و هم چنین در وعده های غذایی استفاده می کنم و غذای مقوی، سالم و رضایت بخشی است.” کری گلسمن، متخصص تغذیه.

  1. سس تند

“به چند دلیل عاشق سس تند هستم: اول اینکه این چاشنی آتشین می تواند بدون اضافه نمودن کالری، به غذاهای رژیمی طعم دهد. و دوم اینکه تحقیقات نشان می دهد که اضافه کردن سس تند و فلفل تند به رژیم غذایی تان به سرکوب اشتها و تقویت سوخت و ساز کمک می کند. من این سس را تقریبا به همه چیز اضافه می کنم اما از همه بیشتر ترکیبش با هوموس را برای هیجان بخشیدن به سالاد مرغ دوست دارم.” جوی بائر، متخصص تغذیه و متخصص سلامت برنامه ی NBC’s TODAY و بنیانگذار سایت NourishSnack.

  1. لیمو ترش

“من آن را به لیوان آبم اضافه می کنم.” شلی ماری ردموند، متخصص تغذیه.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان