ماهان شبکه ایرانیان

چگونه در ایام نوروز درس بخوانیم؟ ؛ فرصت طلایی برای موفقیت

چگونه در ایام نوروز درس بخوانیم؟ ؛ فرصت طلایی برای موفقیت شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - موفقیت,کار و تحصیل,سبک زندگی,مقالات آموزشی "آخ جون تعطیلات رسید، وقتشه که استراحت کاملی داشته باشم و فقط ب ...

"آخ جون تعطیلات رسید، وقتشه که استراحت کاملی داشته باشم و فقط بخورم و بگردم و بخوابم" این دیالوگ آشنایی هست که از زبون خیلی از محصلان شنیده میشه که تعطیلات عید رو به چشم تعطیلات 3 ماه تابستون میبینن! اما باید در نظر داشته باشن که استراحت نوروز، شاید باعث افت شدید تحصیلیشون بشه و خیلی از نکاتی که در حین تحصیل یاد گرفتن رو به طور کامل فراموش کنن. شما روزهای ابتدایی نوروز رو میتونین به راحتی و خیال جمع استراحت کنین اما بعد از اینکه این روزهای ابتدایی به پایان رسید، بهانه های مهمان داریم و مهمانی میریم کارایی نداره و زمان برنامه ریزی درسی در نوروز که درست حسابی هم باشه رسیده تا کمی هم به کتاب های درسی نگاه کنیم و اونهایی که کنکور دارن هم امسال تعطیلات براشون معنایی نداره و میتونه فرصت طلایی برای پیشی گرفتن از رقیبان باشه. در ادامه با ما همراه شین تا با ذکر نکات مفید مطالعه برای محصلان و کنکوری ها و اینکه چگونه در ایام نوروز درس بخوانیم، بتونین نوروزی طلایی رو پشت سر بگذارین و درس خواندن در نوروز براتون یه تفریح لذت بخش باشه ...

نوروز

دید و بازدید اقوام...

سعی کنین در تعطیلات، اهمیت موضوع درس خواندن در نوروز  رو برای خانواده روشن کنین و از اونها بخواهین تا عید امسال رو کمکتون کنن  و دید و بازدید ها رو به حداقل برسونن و موضوع برنامه ریزی درسی در نوروز رو جدی بگیرن. خودتون هم به دید بازدید اقوام درجه یک اکتفا کنین و سعی کنین تا این وظیفه رو دو تا سه روز اول عید به اتمام برسونین و روی موضوع درس خواندن در نوروز متمرکز شین.

ساعات خواب در ایام نوروز...

یکی از مهمترین نکاتی که باید روی اون توجه داشته باشین ساعات خواب و بیداریتون در برنامه ریزی درسی در نوروز هست. سعی کنین خوابتون رو زمان بندی کنین تا هم ساعات خوابتون کامل باشه و کسل نباشین و هم به موقع بیدار شین تا ساعاتتون رو با برنامه ریزی پیش برین.

نوروز

تلویزیون و تلفن در ایام نوروز...

مشکل ترین قسمت تعطیلات  در برنامه ریزی درسی در نوروز، برنامه های تلویزیونی و تماشای اون هست. سعی کنین ساعت های کم و خاصی رو به تماشای تلویزیون اختصاص بدین و اون رو بی هدف روشن نکنین و بعد از تماشای برنامه مورد نظرتون سریعا اون رو خاموش کنین. برای تلفن و موبایل هم تایم خاصی رو اختصاص بدین و بعد از اون به طور کامل گوشیتون رو کنار بگذارین و اراده ی قوی ای رو هم برای انجام این کار به خرج بدین.

دلسردی و خستگی...

تو این دوره ممکن هست تا نا امیدی یا خستگی گریبان کنکوری ها یا محصلان رو بگیره و اونهایی که از نتیجه کارشون ناراضی هستن ممکنه که به طور کامل نا امید و خسته بشن. بهتره تو این مرحله دست از ناراحتی بردارن و زودتر از تایم مطالعه خسته نشن.میدان رو به رقیبان واگذار نکنین و بهتره که آهسته و پیوسته به راهتون ادامه بدین. اشکالات و ضعف هاتون رو تحلیل کنین و برای اونها برنامه ریزی کنین. درس خوندن مثل بازی شطرنجه و باید با حرکات سنجیده و قوی پیش برین و از حالت کیش خارج شین.

نوروز
اصول و تکنیک‌های برنامه ریزی در ایام نوروز...

حتما سعی کنین برای شروع روز و درستون یک برنامه ریزی درست حسابی و اصولی داشته باشین و در نظر بگیرین که این موضوع اهمیت خیلی بالایی هم داره. با توجه به توانایی هاتون این برنامه ریزی رو بنویسین، چون اگر تو برنامتون واقع گرایانه پیش نرین ممکن هست که اصلا برنامه رو اجرا نکنین. بعد از بررسی توانایی هاتون، روی عملکردتون تمرکز داشته داشته باشین و از چهارچوبتون هم خارج نشین و زمانتون رو به بهترین وجه مدیریت کنین. یه نمونه برنامه مفید رو براتون مثال میزنیم تا با کمک اون بتونین برنامه کاربردی ای رو برای خودتون داشته باشین: 
1- برنامه مطالعاتی خود را از روز 3 فروردین تا 12 فروردین بنویسید.
2- چند روز مانده به شروع تعطیلات تمام کتاب های درسی خود را روی یک میز بگذارید.
3- کتاب های درسی خود را به صورت اولویت بندی از دروس سخت تر تا به دروس راحت تر بچینید.
4- دروس سخت تر دروسی هستند که ممکن است شما در آنها ضعیف تر باشید و یا اینکه مجبور باشید زمان بیشتری را برای یادگیری آنها صرف کنید.
5- دروس سخت را در برنامه ی هر روز خود بنویسید. حتما نباید مدت زمان زیادی را هر روز اختصاص به یک درس سخت بدهید. همین که حداقل 155 دقیقه در هر روز هر یک از دروس مشکل خود را بخوانید می تواند موثر واقع شود.
6- می توانید صبح یکی از دروس را بخوانید، ظهر یکی دیگر و عصر یک درس دیگر را. این جمله به این معنا است که حتما نباید تمام درس های خود را در یک روز پشت سر هم مطالعه نمایید.
7- دروسی را که برایتان آسان تر هستند را به صورت یک روز درمیان یا دو روز در میان در برنامه خود بگنجانید.
8- سعی کنید برای درس هایتان ساعت مشخص کنید. به طور مثال نگویید که ریاضی را هر روز ساعت 10 صبح می خوانید. زیرا ممکن است که مهمان سر برسد و شما نتوانید که به برنامه تان برسید. بهتر است مدت زمان مطالعه را مشخص کنید و هر زمان از روز که توانستید مطالعه خود را انجام بدهید.

نوروز

نکاتی برای استراحت میان درس...

اگر بعد از چند بار مطالعه احساس کردین که چشمتون خسته شده، به اونها استراحت بدین چون با چشم های خسته نمیتونین مطالعه کنین و بیشتر آموخته های گذشته از یادتون میره. آرنجتون رو روی میز قرار بدین و کف دستتون رو طوری جمع کنین که حالت فنجون و یا پیالهدر هر دو دستتون ایجاد بشه.چشم هاتون رو ببندین و به چیزی جز درس فکر نکنین.دقت کنین تا در هنگام استراحتتون میان درس نباید خیلی به چشماتون و یا دستتون فشار وارد کنین. کشیدن یا ضربه زدن به عضلات نمیتونه خستگیتون رو خارج کنه.

نوروز

سخن آخر...

عید میتونه یه برگه یا فرجه طلایی برای پیشی گرفتن از رقیباتون باشه تا ضمن اینکه هم به لذت های نوروزی و استراحت تعطیلاتتون میرسین میتونین با برنامه ریزی و تایم بندی مناسب روزانتون تو این فرصت طلایی برگ برنده رو از آن خودتون کنین.

نوروز


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان