میان وعده های خوشمزه و متفاوت برای کودکان – بخش دوم

میان وعده کودکان همیشه یکی از دغدغه های مهم خانمهاست. بسیاری کودکان در وعده های اصلی تمایل زیادی به غذا نشان نمی دهند. در صورتی که میان وعده خوشمزه و مقوی برایشان تهیه کنید، این مسأله می تواند در روند رشد و تغذیه آنها تأثیر بسزایی داشته باشد.

میان وعده کودکان همیشه یکی از دغدغه های مهم خانمهاست. بسیاری کودکان در وعده های اصلی تمایل زیادی به غذا نشان نمی دهند. در صورتی که میان وعده خوشمزه و مقوی برایشان تهیه کنید، این مسأله می تواند در روند رشد و تغذیه آنها تأثیر بسزایی داشته باشد.

با بخش دوم میان وعده های خوشمزه برای کودکان، با بامیلو بلاگ همراه باشید.

خلال پنیر پارمسان

خلالی پنیر پارمسان

پنیر پارمیجانو یا پارمزان اصالتاً ایتالیایی است و در بیشتر کشورهای جهان طرفداران بیشماری دارد. کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نیست. میزان پنیر استفاده شده در این میان وعده خوشمزه حدود 40 گرم پروتئین دارد.

مواد لازم برای 12 نفر:

  • 250 گرم خمیر هزارلا
  • یک عدد زرده تخم مرغ بزرگ
  • 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1 قاشق چای خوری پودر فلفل خشک شده
  • مقداری آرد

طرز تهیه:

فر را روی 200 درجه سانتیگراد (حدود 400 درجه فارنهایت) بگذارید. 2 سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی پوشش داده و کنار بگذارید. زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روی یک سطح صاف آرد بپاشید و رول خمیر هزارلا را روی آن باز کنید. روی دیگر خمیر را نیز که رو به شماست آرد بپاشید. با وردنه آن را پهن کرده و به یک مربع 30 سانتی متری تبدیل کنید. با قلم مو روی خمیر را آغشته به زرده تخم مرغ کنید. پنیر و پودر فلفل را به آرامی و یکنواخت روی سطح خمیر بپاشید. مواد را به آرامی با دست فشار دهید تا به خورد خمیر بروند و از آن جدا نشوند. خمیر را به نوارهای 1٫5 سانتی متری برش دهید. نوارها را روی سینی با فاصله بچینید به طوری که روی آنها به سمت بالا باشد. سر و ته نوارها را گرفته و یک دور بپیچانید تا حالت مارپیچی پیدا کنند. حدود 18 دقیقه سینی را داخل فر از قبل داغ شده بگذارید. این زمان باید برای طلایی شدن و پف کردن نوارها کافی باشد. پس از سرد شدن سرو کرده و نوش جان کنید.

مافین کدو سبز

مافین کدو سبز

کدو سبز ماده ای مغذی و فوق العاده است که برای جوان سازی پوست عالی است و به کاهش وزن نیز کمک می کند. این خوراکی خوشمزه به صورت علمی یک میوه محسوب می شود، اما در آشپزخانه با عنوان یک سبزی با آن برخورد می کنیم. مافین کدو سبز، یک خوراک سرشار از ویتامین و مواد مغذی است که طعم جالب و متفاوتی نیز دارد. این سبزی برای پخت یک میان وعده خوشمزه ایده آل خواهد بود.

مواد لازم:

  • 2 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/8 قاشق چای خوری جوز هندی
  • 1/8 قاشق چای خوری زنجبیل
  • 1/8  قاشق چای خوری فلفل فرنگی شیرین
  • ½ قاشق چای خوری نمک

مواد بالا را در یک ظرف ترکیب کنید.

  • 2 پیمانه کدو سبز رنده شده
  • 1 عدد سیب پوست کنده و رنده شده

این دو مورد را نیز جداگانه مخلوط کنید.

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چای خوری وانیل
  • ½ پیمانه سس سیب شیرین نشده
  • ½  پیمانه روغن (گیاهی یا کانولا)

این مواد را نیز جداگانه با هم ترکیب کرده و هم بزنید.

طرز تهیه:

فر را روی 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) بگذارید تا خوب گرم شود. 3 ظرف جداگانه را مخلوط کرده و دوباره خوب هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست بیاید. با قاشق خمیر را داخل قالب مافین بریزید (تقریباً پر کنید). قالب را داخل فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه مافین های شما آماده سرو خواهند بود.

خلال ترد پنیری

خلالی ترد پنیری

به جرأت می توان گفت کودکی وجود ندارد که از یک میان وعده ترد و مهم تر از آن با طعم پنیر خوشش نیاید. همچنین ظاهر غذاهای خلالی چیزی نیست که کودکان بتوانند از آن گذشت کنند.

مواد لازم:

  • 1٫5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 4 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای اتاق
  • ¾ پیمانه آرد
  • ½ قاشق چای خوری نمک شکری
  • 1 قاشق غذاخوری شیر
  • کمی فلفل قرمز

طرز تهیه:

فر را روی 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) بگذارید تا گرم شود. با قاشق، پنیر، کره، آرد، نمک و فلفل را ترکیب کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که ظاهر آنها مثل دانه های ریز سویا شود. شیر را اضافه کنید و با دست خمیر را به تکه های توپی شکل تقسیم کنید. روی یک سطح آردی توپ ها را بگذارید و آنها را به خلال های حدود 3 میلی متری تبدیل کنید. با چاقو ظاهر دلخواه خود را روی رول ها پیاده کنید.

خلال ها را به آرامی به سینی شیرینی پزی انتقال دهید و بین هرکدام حدود 5 سانتی متر فاصله بگذارید. سعی کنید اندازه خلال ها را یکسان برش دهید تا نتیجه نهایی مناسب بوده و همگی به یک اندازه پخته شوند. سینی را روی قفسه وسط فر گذاشته و حدود 10 تا 12 دقیقه به آنها زمان دهید تا اطراف خلال ها طلایی شود. می توانید آنها را گرم سرو کنید، اما این خلال های خوشمزه پس از سرد شدن خوشمزه تر هم خواهند شد. در یک ظرف در بسته می توان تا 5 روز این غذا را نگهداری کرد.

مافین بلوبری

مافین بلوبری

بلوبری یک میوه فوق العاده ای است که جدای از طعم شیرین و دلپذیرش، دارای خواص زیادی هم هست. ظاهر این مافین ها با وجود قطعات بلوبری بی نظیر خواهد شد. یک میان وعده متفاوت و خوش رنگ انتظارتان را می کشد.

مواد لازم:

  • 1 ¾ پیمانه آرد
  • ½ پیمانه شکر
  • 3 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • 1 پیمانه بلوبری
  • ½ پیمانه کره آب شده
  • 1 پیمانه شیر
  • 1 عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

فر را روی 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) بگذارید تا گرم شود. در یک ظرف تمام مواد خشک و بلوبری ها را مخلوط کنید. در ظرف دیگری کره، شیر و تخم مرغ را ترکیب کرده و هم بزنید. مواد تر را به مواد خشک اضافه کرده و تا زمانی که ترکیب یکنواختی پدید آید آنها را به آرامی هم بزنید. هیچ گاه نباید خمیر مافین را زیاد و تند هم زد، وگرنه مافین ها نرم و لطیف نخواهند شد. قالب های مافین را آماده کرده و 12 عدد از آنها را تا ¾ از خمیر پر کنید. مواد را برای 15 تا 20 دقیقه داخل فر بگذارید. برای یک طعم متفاوت حدود 2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کرده و روی مافین ها را با آن برس بکشید. در صورت تمایل اندکی شکر را روی آنها بپاشید تا هم درخشش بیشتری پیدا کنند و هم شیرین تر شوند.

هویج با سس بادام زمینی

هویج با سس بادام زمینی

خرگوش کوچولوی شما بدون شک از هویج خوشش می آید. بخصوص هنگامی که هویج با سس بادام زمینی همراه باشد. میان وعده ای خوش رنگ و سالم سرشار از ویتامین A در انتظار شماست.

مواد لازم:

  • هویج خلالی شده
  • 3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • مقداری سس سویا
  • چند قطره روغن کنجد
  • مقداری آب

طرز تهیه:

همه مواد بجز هویج و آب را داخل ظرفی ریخته و با مخلوط کن مخلوط کنید. برای قوام بهتر و غلظت دلخواه می توانید مقداری آب اضافه کنید. در صورت تمایل می توان چند تکه گشنیز، ریحان و مقداری عصاره لیموی تازه را به ترکیب اضافه کرد. اگر با هویج میانه خوبی ندارید می توانید از قطعات سیب استفاده کنید. برای ترد و آبدار شدن هویج ها می توانید چند ساعت آنها را به صورت سالم و قبل از خرد کردن داخل آب خیس کنید. هویج ها را داخل سس فروبرده و میل کنید. در صورت تمایل می توانید هویج ها را داخل روغن زیتون مقداری تفت دهید.

سس سالاد میوه

این میان وعده را با بسیاری از میوه ها می توان درست کرد. میوه هایی مثل بلوبری، تمشک، توت فرنگی، گلابی و سیب گزینه های مناسبی هستند. میوه های گیلاس و آلبالو به دلیل داشتن ساقه ظاهر بهتری هنگام فرو بردن داخل سس خواهند داشت.

مواد لازم:

  • ¼ پیمانه خامه ترش
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ¼ قاشق چای خوری دارچین
  • میوه های دلخواه

طرز تهیه:

خامه ترش، شکر قهوه ای و دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید. به جای خامه ترش می توانید از ماست استفاده کنید. میوه های را داخل سس فروبرده و از آن لذت ببرید.

منبع: parenting

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان