چیز کیک یک دسر بسیار خوشمزه است که بیشتر از پنیرخامه ای یا پنیر ماسکارپونه (Mascarpone) تهیه می شود. پخت چیز کیک روش های گوناگونی دارد. در این مطلب طرز تهیه چیز کیک بدون فر را برای شما تدارک دیده ایم. با بامیلو بلاگ همراه باشید.
چیز کیک سرد
در این مطلب چیز کیک را بدون نیاز به فر تهیه خواهیم کرد. پایه ی اصلی تارت آرد بادام خواهد بود که از قبل حدود 10 دقیقه باید داخل فر پخته شود. پس از آن دیگر احتیاجی به وجود فر نخواهد بود. البته در انتها طرز تهیه چیز کیک بدون تارت را نیز توضیح خواهیم داد. در این روش احتیاجی به قالب آرد بادام نخواهید داشت.
رویه کیک را با روش های گوناگونی می توان درست کرد. به عنوان مثال مقداری مربای بدون شکر چند میوه را روی آن پخش کرده و داخل یخچال بگذارید.
یک راه دیگر افزودن میوه های فصلی تازه به بالای کیک است. همچنین می توانید انواع توت های یخ زده را پخته و سس حاصل را پس از سرد شدن بر روی کیک قرار دهید.
مواد لازم چیز کیک
- 1 عدد تارت آرد بادام
- 2 پیمانه پنیر خامه کم چرب
- 2 قاشق چای خوری وانیل
- 1 قاشق چای خوری عصاره لیموی تازه
- ¼ پیمانه شربت آگاوه (یا شربت دیگری طبق سلیقه)
طرز تهیه چیز کیک بدون فر
تارت آرد بادام را طبق دستور پخت آماده کنید. آن را داخل یک تابه ی 9 اینچی (حدود 23 سانتی متری) بگذارید.
در یک ظرف، پنیر خامه، وانیل، عصاره لیمو و شربت آگاوه را ترکیب کنید. مواد را حدود 5 دقیقه با سرعت متوسط به بالا (medium-high) توسط همزن برقی مخلوط کنید. در صورتی که از همزن دستی استفاده می کنید مخلوط حاصل باید یکنواخت و حجیم شود.
مخلوط را داخل تارت بریزید. حدود 2 الی 3 ساعت داخل یخچال به آن مهلت دهید تا کاملاً سرد شود.
کیک را از قالب بیرون بیاورید. با مربا یا میوه های تازه که در ابتدا توضیح دادیم روی چیز کیک را تزئین کرده و میل کنید.
اگر نمی خواهید از تارت آرد بادام استفاده کنید پنیر خامه، وانیل، عصاره لیمو و شربت آگاوه را با همین روش مخلوط کرده و در یخچال بگذارید. پس از سرد شدن آن را داخل 8 ظرف کوچک ریخته و روی آنها را با میوه یا مربای نام برده تزئین کنید.
منبع: verywell