ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ذرت بخارپز تازه با زودپز

ذرت از آن غلاتی است که خوراکی‌های شامل آن همیشه طرفداران زیادی دارد. روش‌های متعددی هم برای پخت و آماده کردن آن وجود دارد. اگر تصمیم دارید ذرت‌های خوشمزه را بپزید، بهترین روش، تهیه ذرت بخارپز است. ذرت بخارپز هم طعم متفاوتی دارد هم بسیاری از مواد مغذی آن حفظ می‌شود.

طرز تهیه ذرت بخارپز تازه با زودپز

ذرت از آن غلاتی است که خوراکی‌های شامل آن همیشه طرفداران زیادی دارد. روش‌های متعددی هم برای پخت و آماده کردن آن وجود دارد. اگر تصمیم دارید ذرت‌های خوشمزه را بپزید، بهترین روش، تهیه ذرت بخارپز است. ذرت بخارپز هم طعم متفاوتی دارد هم بسیاری از مواد مغذی آن حفظ می‌شود.

ذرت بخارپز

مواد لازم ذرت بخارپز

▫  ذرت / بلال: شش عدد
▫  آب: یک فنجان
▫  کره: 40 گرم
▫  زودپز

طرز تهیه ذرت بخارپز

یک فنجان آب در زودپزتان بریزید. پوست بلال‌ها را بکنید و آنها را در زودپز قرار دهید. زمان زودپز را روی دو دقیقه تنظیم کنید. مطمئن شوید که سوپاپ زودپز روی حالت بخارپز است. اجازه دهید فشار به صورت طبیعی و به مدت پنج دقیقه خارج شود. سپس در زودپز را بردارید و بلال‌ها را خارج کنید. یک تکه کره بردارید و تا هنوز بلال‌ها گرم هستند به آنها بمالید. ذرت بخارپز شما آماده است. نوش جان.

آموزش تصویری تهیه ذرت بخارپز

برای تهیه ذرت بخارپز به روش بالا، تماشای ویدئو هم خالی از لطف نیست.

خواص ذرت

حالا که به تهیه ذرت بخارپز علاقه‌مند هستید، خوب است که درباره خواص ذرت یا همان بلال بیشتر بدانیم. شاید از این به بعد نظرتان نسبت به این میان‌وعده سالم و خوشمزه تغییر کند و آن را جدی‌تر بگیرید.

ذرت بخارپز
خواص ذرت

▫  ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است. این ویتامین در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود.
▫  ذرت سرشار از ویتامین B5 است. ویتامین B5 هم به فعالیت‌های فیزیولوژیکی در بدن کمک می‌کند.
▫  بلال حاوی است که در تولید سلول‌های جدید نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.
▫  ذرت حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث است. ویتامین ث برای مقابله با بیماری‌ها مفید است.
▫  برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.

▫  ذرت برای افراد مبتلا به کم‌خونی مفید است.
▫  کلسیم و فسفر موجود در ذرت تاثیر چشمگیری بر استخوان‌سازی دارد.
▫  املاح موجود در ذرت مانند منیزیم می‌توانند گرفتگی‌های عضلانی را بهبود ببخشند.
▫  اسید فولیک موجود در ذرت در پیشگیری از نارسایی‌ مادرزادی موثر است.
▫  مصرف روزانه یک فنجان ذرت به عنوان میان‌وعده‌، می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

✍🏻از اینکه با روزچین همراه بودید، از شما سپاسگزاریم. راستی راهنمای فریز کردن ذرت را هم از دست ندهید.

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان