ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این سوپ، سوپی فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است. این سوپ را میتوانید خیلی سریع و آسان تهیه کنید و برای یک آخر هفته خوب کنار خانواده میل کنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون: 3 ق س
- گوجه فرنگی (درشت): 6 عدد
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): 3 حبه
- آب سبزیجات: سه و یک دوم پیمانه
- برگ ریحان (تازه): یک پیمانه
- نمک: یک ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
- سرکه سیب: یک ق س
- فلفل قرمز (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
1. گوجه فرنگی ها را در ظرف فر بچینید.
2. 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی آنها بریزید و نمک بپاشید.
3. آنها را به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کباب شوند.
4. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقی مانده را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خرد شده را حدود 3 الی 5 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.
5. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید.
6. گوجه فرنگی ها را از وسط دو نیم کرده و به همراه آب سبزیجات، برگ ریحان تازه، نمک، فلفل سیاه و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید.
7. اجازه دهید مواد به جوش آیند و سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم حدود 20 دقیقه بپزند و نرم شوند.
8. حرارت را خاموش کنید و پس از خنک شدن مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
این سوپ خوشمزه را به همراه نان سرو کنید.