ماهان شبکه ایرانیان

کدام مواد غذایی را چه مدت می‌توان در فریزر نگه داشت؟

لبنیات و تخم‌مرغ کره حیوانی- ۶ الی ۹ ماه کره گیاهی- ۱۲ ماه پنیر سفت- ۶ ماه پنیر نرم- ۶ ماه بستنی- ۲ ماه ماست- ۱ الی ۲ ماه تخم‌مرغ خام- ۱ ماه

کدام مواد غذایی را چه مدت می‌توان در فریزر نگه داشت؟

استفاده از فریزر برای نگه‌داری مواد غذایی، روشی مقرون‌به‌صرفه محسوب می‌شود و از فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری می‌کند؛ اما مواد غذایی که در فریزر می‌گذارید، همیشه تازه نمی‌مانند.
فریز کردن مواد غذایی از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند؛ در نتیجه از لحاظ تئوری می‌توان گفت مواد غذایی فریز شده را می‌توان تا مدت نامحدودی مورد استفاده قرار دارد. با این حال، تجربه نشان داده که با گذشت زمان کیفیت مواد غذایی، حتی مواد غذایی فریز شده از بین می‌رود. به همین دلیل حائز اهمیت است که به مدت‌زمان ایده‌آل برای نگهداری مواد غذایی در فریزر توجه نمایید.

در ادامه مدت‌زمان ایده‌آل برای نگه‌داری هر ماده غذایی در فریزر آورده شده است. همچنین یک سری مواد غذایی وجود دارند که نباید کلاً در فریزر نگه‌داری شوند. با این مواد غذایی نیز آشنا خواهید شد.

انواع نان و دسر
نان عادی و رول پخته- 2 الی 3 ماه
نان عادی و رول نپخته- 1 ماه
کلوچه‌های پخته- 6 الی 8 ماه
خمیر کلوچه- 3 ماه
کیک پخته بدون خامه- 2 الی 3 ماه
کیک پخته با خامه- 1 ماه
پای انواع میوه- 6 الی 8 ماه
پای نپخته انواع میوه- 2 الی 4 ماه
کلوچه پخته کدوحلوایی یا گردویی- 1 الی 2 ماه
چیز کیک- 2 الی 3 ماه
مافین پخته- 6 الی 12 ماه
پنکیک- 3 ماه
وافل- 1 ماه


انواع گوشت

بره و گوساله- 9 ماه
استیک- 6 الی 12 ماه
گوشت گاو خرد شده- 4 الی 6 ماه
گوشت گاو پخته- تا 12 ماه
مرغ و بوقلمون به صورت کامل- 12 ماه
مرغ و بوقلمون تکه شده- 9 ماه
گوشت بوقلمون چرخ‌کرده- 3 الی 4 ماه
گاو و مرغ- 3 الی 4 ماه
زبان، جگر، قلوه و دل- 3 الی 4 ماه
آهو- 3 الی 4 ماه
همبرگر خام- 3 الی 4 ماه
سوسیس- 1 الی 2 ماه
گوشت پخته- 2 الی 3 ماه
هات‌داگ- 1 الی 2 ماه
مرغ سرخ شده- 4 ماه
انواع ماکیان پخته- 4 الی 6 ماه
ناگت مرغ- 1 الی 3 ماه

غذاهای دریایی
ماهی عادی- 6 ماه
ماهی پرچرب- 2 الی 3 ماه
ماهی پخته- 4 الی 6 ماه
ماهی دودی- 2 ماه
سخت‌پوستان- 2 الی 3 ماه
لابستر- 12 ماه
خرچنگ- 10 ماه
میگو و صدف اسکالوپ- 3 الی 6 ماه
ماهی مرکب – 3 الی 6 ماه
صدف، ماسل و اوسیتر زنده- 2 الی 3 ماه
کنسرو غذاهای دریایی خارج از قوطی- 2 ماه

لبنیات و تخم‌مرغ
کره حیوانی- 6 الی 9 ماه
کره گیاهی- 12 ماه
پنیر سفت- 6 ماه
پنیر نرم- 6 ماه
بستنی- 2 ماه
ماست- 1 الی 2 ماه
تخم‌مرغ خام- 1 ماه

میوه و سبزی‌ها
میوه (مرکبات)- 3 ماه
سایر میوه‌ها- 9 الی 12 ماه
مغز میوه- 3 ماه
سبزیجات- 8 الی 12 ماه
آب گوشت- 2 الی 3 ماه
سوپ گوشت- 2 الی 3 ماه
گوشت آرام‌پزشده- 3 الی 4 ماه
جوشانده و سوپ‌های سبزیجات- 2 الی 3 ماه

نوشیدنی‌ها
شیر- 3 الی 6 ماه
آب میوه خانگی- 6 ماه
آب میوه کنسانتره- 12 ماه
(توجه داشته باشید که مایعات پس از یخ زدن، منبسط می‌شوند. در نتیجه از بطری‌های شیشه‌ای در فریزر استفاده نکنید)

مواد غذایی متفرقه
تمام غذاهایی که در حرارت یکنواخت و به آرامی پخته می‌شوند، مانند دیزی- 3 ماه
غذاهایی که آرام پخته شده‌اند و تخم‌مرغ دارند- 1 الی 2 ماه
برنج پخته- 3 ماه
پاستای پخته- 3 ماه
گوشت ساندویچی- 1 الی 2 ماه
پیتزا- 1 الی 2 ماه
ادویه‌جات و گیاهان- 12 ماه
غذاهای بسته‌بندی- 3 الی 4 ماه

این مواد غذایی را نباید در فریزر گذاشت
انواع کالباس- مواد غذایی وکیوم- تخم‌مرغ با پوست- تخم‌مرغ‌هایی که آب‌پز شده‌اند- قهوه- سس مایونز-سرشیر- دوغاب- پنیر خامه‌ای- پودینگ- کاستارد پای- سالاد- انواع سس سالاد- کنسرو ماهی- پاستای نپخته- برنج نپخته- صبحانه‌های آماده- سیب- خربزه- انگنار- بادمجان- کاهو- سیب‌زمینی غیر از حالت پوره-تربچه- انواع جوانه‌ها- نوشیدنی‌ها حاوی کربنات
نکته: بهتر است دمای فریزر 18 درجه سانتی‌گراد زیر صفر باشد. برای فریزر کردن بهتر، بسته‌های مواد غذایی را محکم کنید تا هوا داخل آن نرود. فراموش نکنید که روی بسته‌های مواد غذایی که در فریزر می‌گذارید، برچسب بزنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان