ماهان شبکه ایرانیان

کدام مواد غذایی را نباید همزمان مصرف کرد؟

۲. پروتئین‌ها را با سبزی‌های بدون نشاسته مصرف کنید زمانی که پروتئین‌هایی مانند مرغ، ماهی، گوشت و تخم‌مرغ می‌خورید، معده اسید هیدروکلریک و آنزیم پپسین ترشح می‌کند تا این پروتئین‌ها را در محیطی فوق‌العاده اسیدی بشکند

کدام مواد غذایی را نباید همزمان مصرف کرد؟
بسیاری از متخصصین تغذیه توصیه می‌کنند کمتر بخورید و بیشتر ورزش کنید. این روند هیچ توجهی به نحوه ترکیب مواد غذایی در معده ندارد. این متخصصین در نظر نمی‌گیرند اتفاقاتی که در معده و روده می‌افتد، اهمیت دارد و یکی از عوامل مهم و مؤثر در دستیابی به سلامت و کاهش وزن است.

در گذشته اجداد ما همه چیز را با هم می‌خوردند و مشکلی پیش نمی‌آمد؛ زیرا اکوسیستم بدنشان سالم بود و معده‌هایی قوی داشتند. امروزه با وجود آنتی‌بیوتیک‌ها، فرآیند پاستوریزه‌سازی و غذاهای فرآوری شده و استرس فراوان، اکوسیستم‌های داخلی بدنمان آسیب دیده است. این اکوسیستم آسیب دیده می‌تواند منجر به خستگی، عدم سلامت کامل و ضعیف شدن دستگاه گوارشی شود. به همین دلیل بایستی بیش از هر زمان دیگری به آنچه می‌خوریم، توجه داشته باشم.
اگر نحوه درست ترکیب مواد غذایی با یکدیگر را بدانید، می‌توانید به سلامت کامل دست یابید.

1. میوه‌ها را به تنهایی و با معده خالی مصرف کنید
افرادی که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، بهتر است زیاد میوه نخورند؛ زیرا میوه‌ها حاوی میزان زیادی شکر طبیعی هستند که باعث تحریک رشد مخمر و عوامل بیماری‌زای دیگر می‌شود.
البته استثنائاتی نیز وجود دارد. شما می‌توانید میوه‌هایی همچون لیموترش، آب انگور سیاه که شیرین نشده و انار را به میزان دلخواه میل نمایید. شکر این میوه‌ها بسیار کم است.

2. پروتئین‌ها را با سبزی‌های بدون نشاسته مصرف کنید
زمانی که پروتئین‌هایی مانند مرغ، ماهی، گوشت و تخم‌مرغ می‌خورید، معده اسید هیدروکلریک و آنزیم پپسین ترشح می‌کند تا این پروتئین‌ها را در محیطی فوق‌العاده اسیدی بشکند. زمانی که مواد غذایی نشاسته‌داری همچون سیب‌زمینی یا نان می‌خورید، معده آنزیم پتیالین ترشح می‌کند تا محیطی قلیایی ایجاد کند. در نتیجه اگر پروتئین و نشاسته را با یکدیگر مصرف کنید، یکدیگر را خنثی کرده و مانع فرآیند هضم می‌شوند. این مواد غذایی که به خوبی هضم نشده‌اند، وارد روده شده و باعث اسیدی شدن خون می‌شوند. این امر باعث ایجادی محیطی مناسب برای رشد عوامل بیماری‌زا نیز می‌شود.
برای پیشگیری از این موضوع، مواد غذایی پروتئینی و مواد نشاسته‌دار از جمله غلاتی همچون برنج و سبزی‌ها نشاسته‌دار مانند سیب‌زمینی را با یکدیگر نخورید. شما می‌توانید به همراه پروتئین سبزی‌های بدون نشاسته مانند سبزی‌های برگ‌دار، کلم بروکلی، مارچوبه، گل‌کلم، هویج، کرفس، کاهو، دانه‌های سبز، سیر، رازیانه، پیاز، کدوسبز، خیار و غیره استفاده کنید.

3. چربی‌ها و روغن‌ها را به همراه سبزی‌ها، غلات و پروتئین مصرف کنید
از چربی‌ها و روغن‌های ارگانیک، خالص و غیرفرآوری استفاده کنید. این روغن‌ها را می‌توانید به همراه سبزی‌ها، غلات و پروتئین مصرف نمایید.

4. چربی‌های پروتئینی را به همراه سبزی‌های بدون نشاسته و میوه‌های ترش مصرف کنید
چربی‌های پروتئینی مانند آووکادو، زیتون، دانه‌های گیاهان و مغز میوه‌ها به جز بادام‌زمینی و شاه‌بلوط که دارای نشاسته هستند را به همراه سبزی‌های بدون نشاسته و میوه‌های ترش مصرف کنید.

5. لبنیات را به همراه میوه‌های ترش و سبزی‌های بدون نشاسته مصرف کنید
پنیر و شیر نیز جزو چربی‌های پروتئینی هستند.

6. مواد غذایی حاوی شکر را به تنهایی مصرف کنید
شکر باعث تحریک رشد مخمر شده و سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کند. این ماده غذایی را بهتر است به تنهایی یا به همراه یک فنجان چای مصرف کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان