ماهان شبکه ایرانیان

۷ راه برای پربازده و پربار بودن در سفر

درباره سفر چیزهای زیادی می‌شود گفت: روی کاغذ، آدم وقت آزاد زیادی دارد. اما مشکل این است که همه فرصت‌های به ظاهر مناسب برای کار، در یک فرودگاه شلوغ، یک پرواز شلوغ، یا یک برنامه کاری فشرده اصلا موقعیت‌های ایده‌آلی برای کار نیستند.

7 راه برای پربازده و پربار بودن در سفر

درباره سفر چیزهای زیادی می‌شود گفت: روی کاغذ، آدم وقت آزاد زیادی دارد. اما مشکل این است که همه فرصت‌های به ظاهر مناسب برای کار، در یک فرودگاه شلوغ، یک پرواز شلوغ، یا یک برنامه کاری فشرده اصلا موقعیت‌های ایده‌آلی برای کار نیستند.

پربار بودن در حین سفر فقط با یک رویکرد ممکن است: ساختن 'فضا' برای خودتان و یافتن موقعیتی آرام در میانه هرج‌ومرج. صدای گریه بچه از سه ردیف آن‌طرف‌تر می‌آید؟ هدفون‌تان را بردارید. خسته‌اید؟ یک فنجان قهوه  خوب است (البته نه قهوهٔ مزخرف هواپیما). پرواز تاخیر دارد؟ یک جای دنج پیدا کنید، لپ‌تاپ را روی پای خود بگذارید و مشغول شوید. داشتن ذهنیت مناسب، نیمی از پیروزی است.

1. از لحظه‌ها بیشترین بهره‌برداری را بکنید

اگر در این لحظه خاص تلاش به انجام کاری خیلی سخت دارید، و هر لحظه منتظر اعلام فراخوان یا تعویق پرواز هواپیما هم هستید، احتمالا بهتر است کار سبک‌تری را دست بگیرید. کاری که حساسیت کمتری دارد. مثلا مطالعه چند سند یا ایمیل‌های معوق. بنابراین با بررسی شرایط این لحظه، بهترین کار را انتخاب کنید و انجام دهید.

2. با آینده‌نگری برنامه‌ریزی کنید

هیچ چیزی بدتر از فکر کردن به نحوه انجام یک کار در دقیقه نود نیست، شاید فکر کنید که این سند را بعدا می‌خوانم ولی آیا بهتر نیست همین الان دانلودش کنید؟ شاید فرودگاه فاقد اینترنت بود یا شاید بعدا برای دانلود آن وقت کافی نداشتید، یا باتری دستگاه‌تان در آن لحظه خاص یاری نداد. پربازده بودن در سفر، بستگی تام به برنامه‌ریزی از قبل دارد. فکر همه جای کار را بکنید و کارهای کوچکی را که می‌توانند شما را از مخمصه در آورند پیشاپیش انجام دهید. شاید بعدا نیازی به آنها نشود، اما انجامشان بهتر از پشت‌گوش انداختن است.

3. به کار متعهد باشید

در محیط‌های پرصدا و شلوغ، همیشه تمرکز برای انجام کار شدنی نیست. اما معمولا این‌ها بعد از 5 تا 10 دقیقه از شروع کار به حاشیه می‌روند. اگر شما بتوانید خودتان را مجبور به ادامه کار کنید، پیش از آنکه متوجه شوید وارد منطقه امن خود خواهید شد و حتی متوجه سروصداهای بلند از صندلی کناری هم نخواهید شد.

4. مزایای جدا افتادگی را دریابید

گاهی می‌شود از تیرهایی که به سمت شما می‌آیند، سپر بسازید. برای مثال، در آسمان هستید و اینترنت هواپیما بسیار کند است. همه سعی دارند صفحات حجیم یا ویدیو بارگزاری کنند ولی هیچ‌یک موفق نمی‌شوند. در چنین شرایطی، بهترین کار این است که شرایط را بپذیرید. به جای تلف کردن وقت‌تان، کارهای دیگری برای انجام بیابید. شاید حتی کارهایی که مدت‌ها برای‌شان وقت پیدا نمی‌کردید ولی 2-3 ساعته قابل انجامند. وقت خود در هواپیما یا اتوبوس بین‌شهری یا قطار، زنده کنید.

5. برای هر نوعی از سفر آماده شوید

فرض کنیم که با هواپیما به سفر نمی‌روید، بلکه با اتومبیل به جاده می‌زنید. باید برای 5 یا 6 ساعت در راه باشید و امکان کار کردن را نخواهید داشت. در این صورت هم می‌توانید راه‌هایی برای بالا بردن بازدهی خود پیدا کنید. برای مثال در در توقف‌های بین راه سفرهای جاده‌ای، تماس‌های تلفنی خود را پاسخ بگویید؛ یا اسناد کاری را بخوانید. 

6. اگر کار ممکن نیست، مطالعه کنید

بازدهی و بهروری همیشه با کار کردن بی‌وقفه انجام نمی‌شود. بسیاری اوقات شما با مطالعه و یادگیری می‌توانید خود را جلو بیندازید و آدم موفق‌تری شوید. بنابراین هر وقت در سفر فرصت نشستن و مطالعه وجود دارد از آن استقبال کنید، و برای این کار باید آماده باشید. پس تعدادی کتاب دیجیتال و چند قسمت از پادکست‌های مفید را روی تلفن یا تبلت خود بریزید. چنین مطالعات و یادگیری‌هایی می‌توانند شما را به شکلی بهینه تبدیل به آدمی موفق‌تر کند.

7. مراقب خالی شدن باتری‌های بدن خود باشید

و در آخر، خودتان را زیر فشارها له نکنید. وقتی باتری‌های بدن‌تان رو به خالی شدن رفتند، حتما استراحت کنید تا بعد از آن بتوانید دوباره کار یا مطالعه را از سر بگیرید. مساله اصلی این است که خودتان را بشناسید و بیش از حد ایمن به بدن و ذهن‌تان فشار نیاورید. بعضی آدم‌ها با ساعت‌ها بیداری مشکلی ندارند و بعضی دیگر اساسا بعد از نیمه شب قادر به تمرکز نیستند. اگر از سه صبح بیدار بوده‌اید و شش صبح پرواز دارید، قطعا عاقلانه نیست که یک پروژه جدید را شروع کنید. بهتر است چُرتی بزنید، سپس دوش بگیرید. و آماده رفتن شوید. در فرصت‌های بعدی می‌توانید کار را ادامه دهید. یادتان باشد که پربار بودن تلاش‌های کار در یک سفر، ربطی به بالا بردن سرعت ندارد. بلکه باید استقامت خود را حفظ کنید. پس حواس‌تان به خودتان باشد. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان