سالاد بادمجان گریل، یکی از خوراک‌های رژیمی و پیش خوراک‌های سبک است که به طرفداران بادمجان و گوجه پیشنهاد می‌شود. این سالاد ترکیبی از سبزیجات خام و بادمجان گریل است. شما می‌توانید برای درست کردن این پیش غذای لذیذ، از دستور پخت زیر استفاده کنید.

مواد لازم

برگ نعنا 1 دسته

بادمجان بزرگ 1 عدد

گوجه فرنگی متوسط 2 عدد

پیاز بنفش 1 عدد

روغن زیتون 4 قاشق

پنیر فتا 100 گرم 

سرکه بالزامیک 1/2 قاشق 

نمک 1/3 قاشق چای‌خوری

فلفل 1/3 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و بادمجان‌ها را به 4 قسمت بزرگ تقسیم کنید؛ سپس در یک تابه نچسب 2 قاشق روغن زیتون بریزید و آن‌ها را گریل کنید.

2- نمک و فلفل را اضافه کنید و هنگامی که بادمجان کبابی شد، آن را از روی حرارت بردارید.

3- نعنا را ریز خرد کنید و با گوجه فرنگی نگینی و پیاز خرد شده ترکیب کنید.

4- سبزیجات خرد شده را با بادمجان، پنیر فتای مکعبی شده، سرکه بالزامیک و نمک و فلفل ترکیب کنید و در ظرف دلخواه ریخته و نوش جان کنید.