کاپوچینوی کدو حلوایی یک نوشیدنی پاییزی است که بسیار خوشمزه و خوش عطر است و انتخاب مناسبی برای دوستداران کدو حلوایی و قهوه است. شما میتوانید روش تهیه این نوشیدنی هیجان انگیز را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
پودر نسکافه 2 قاشق مرباخوری
شکر 2 قاشق مرباخوری
شیر 2 فنجان
پوره کدو حلوایی 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
1- پودر نسکافه،1 قاشق مرباخوری شکر و آب را در ظرفی بریزید و آن قدر هم بزنید تا مایه غلیظ و کشداری به رنگ کرم دربیاید.
2- در یک شیر جوش 2 فنجان شیر بریزید و هنگامی که جوش آمد، پوره کدو حلوایی، پودر دارچین و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند. سپس آن را برای 5 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید.
3- داخل فنجان مورد نظر یک قاشق مرباخوری از مایه کاپوچینو بریزید و در آخر ترکیب شیر و کدو حلوایی را به آن اضافه کنید.
4- روی کاپوچینو را با خامه فرم گرفته، پودر و چوب دارچین تزئین و سرو کنید.
طرز تهیه پوره کدو حلوایی
1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.
2- تخمهای کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازههای یکسان ببرید.
3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.
4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پورهای و یکدست شود.