کاپوچینوی کدو حلوایی یک نوشیدنی پاییزی است که بسیار خوشمزه و خوش عطر است و انتخاب مناسبی برای دوستداران کدو‌ حلوایی و قهوه است. شما می‌توانید روش تهیه این نوشیدنی هیجان انگیز را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

پودر نسکافه 2 قاشق مرباخوری

شکر 2 قاشق مرباخوری

شیر 2 فنجان

پوره کدو حلوایی 2 قاشق غذاخوری

پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

1- پودر نسکافه،1 قاشق مرباخوری شکر و آب را در ظرفی بریزید و آن قدر هم بزنید تا مایه غلیظ و کشداری به رنگ کرم دربیاید.

2- در یک شیر جوش 2 فنجان شیر بریزید و هنگامی که جوش آمد، پوره کدو حلوایی، پودر دارچین و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند. سپس آن را برای 5 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید.

3- داخل فنجان مورد نظر یک قاشق مرباخوری از مایه کاپوچینو بریزید و در آخر ترکیب شیر و کدو حلوایی را به آن اضافه کنید.

4- روی کاپوچینو را با خامه فرم گرفته، پودر و چوب دارچین تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.

2- تخم‌های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید.

3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.

4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پوره‌ای و یک‌دست شود.