ته چین یکی از غذاهای خوشمزه و خوش آب و رنگیست که علاوه بر طعم و مزه بی‌نظیر، زینت بخش سفره شما نیز است. برای پخت این غذای اصیل ایرانی، می‌توانید از دستورپخت زیر کمک بگیرید.

مواد لازم

سینه مرغ 2 عدد

برنج 3 پیمانه

ماست چکیده 1 پیمانه

زعفران دم کرده 5 قاشق‌ غذاخوری

تخم‌ مرغ 3 عدد

زرشک 1 پیمانه

کره 100 گرم

روغن 1/2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- برنج را آبکش کنید.

2- مرغ را همراه با 3 لیوان آب، پیاز، نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا آب آن تمام شود.

3- پس از این که مرغ پخته شد آن را از روی حرارت بردارید و پس از این که خنک شد آن را ریش ریش کنید.

4- برنج آبکش شده را با تخم مرغ، ماست چکیده، زعفران دم کرده و روغن خوب مخلوط کنید.

ته چین مرغ

ته چین مرغ

5- زرشک پاک شده و شسته شده را در کره سرخ کنید.

6- دیواره‌های ماهیتابه تفلون را چرب کنید. نصف مخلوط برنج را در آن بریزید و با کفگیر خوب فشار دهید تا مواد فشرده شوند. سپس لایه‌ای از مرغ‌های ریش ریش بریزید و کمی زرشک سرخ شده روی آن بپاشید. بقیه برنج را روی لایه قبلی بریزید و فشار دهید تا مواد منسجم شوند.

7- ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود 1/30 ساعت بعد ته چین آماده است.

8- پس از آماده شدن ته چین آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با زرشک سرخ شده تزئین کنید. (این مواد ته چین برای 4 نفر است.)

نوش جان!