ماهان شبکه ایرانیان

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر

این مدل هم نوعی دلمه فلفل دلمه‌ای است که با دلمه ما ایرانی‌ها کمی فرق دارد.

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر

این مدل هم نوعی دلمه فلفل دلمه‌ای است که با دلمه ما ایرانی‌ها کمی فرق دارد.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 3٫5 ساعت

مواد لازم

  • 4 عدد فلفل دلمه‌ای سبز، قرمز، زرد و نارنجی
  • یک قوطی کنسرو لوبیا (تند)
  • یک پیمانه برنج پخته شده
  • 115 گرم پنیر چدار رنده شده
  • 425 گرم سس گوجه فرنگی

طرز تهیه

1- قسمت بالای فلفل های دلمه ای را برش بزنید، تخم های داخل آن را خارج کنید. در یک کاسه متوسط، لوبیا، برنج و نصف پیمانه پنیر را با هم مخلوط کنید و با قاشق داخل فلفل ها بریزید.

2- سس گوجه فرنگی را کف یک تابه پیرکس بریزید. فلفل ها را داخل آن قرار هید و روی حرارت بگذارید.

3- پس از پخت، فلفل ها را داخل ظرف بچینید، کمی سس گوجه فرنگی روی آنها بریزید و باقی مانده پنیر را روی آنها بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 332
  • چربی: 12 گرم
  • کلسترول: 25 میلی‌گرم
  • چربی اشباع شده: 5 گرم
  • کربوهیدرات: 42 گرم
  • فیبر: 10 گرم
  • سدیم: 918 میلی گرم
  • پروتئین: 16 گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان