ماهان شبکه ایرانیان

فلفل‌های شکم‌پر و خامه‌ای

این شام را می‌توانید در کمتر از ۲۰ دقیقه برای عزیزان خود تهیه کنید. توجه داشته باشید که فلفل حاوی روغن فراری است که موجب سوختن چشم و پوست می‌شود. بنابراین، تا حد امکان تماس مستقیم با این گیاه نداشته باشید.

فلفل‌های شکم‌پر و خامه‌ای

این شام را می‌توانید در کمتر از 20 دقیقه برای عزیزان خود تهیه کنید. توجه داشته باشید که فلفل حاوی روغن فراری است که موجب سوختن چشم و پوست می‌شود. بنابراین، تا حد امکان تماس مستقیم با این گیاه نداشته باشید.

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 12 عدد فلفل هالوپینو  (یا فلفل‌های سبز درشت)
  • 225 گرم پنیر خامه‌ای
  • دو عدد پیازچه خرد شده
  • نصف یک شیشه کوچک ترشی فلفل، خرد شده
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک عدد گوجه‌فرنگی کوچک، خرد شده

طرز تهیه

1- فلفل‌های سبز شیرین یا هالوپینو را از طول دونیم کنید. تخم‌های آن را درآورید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه‌ای، پیازچه، ترشی فلفل، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3- برای سرو، پنیر خامه‌ای را داخل فلفل‌ها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 111
  • چربی: 9 گرم
  • کلسترول: 29 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 205 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان