دستگاه وافل چیزی شبیه ساندویچمیکر است. اگر وافلساز نداشتید میتوانید این ساندویچ را در دستگاه ساندویچمیکر هم میتوانید درست کنید. کارایی هردو دستگاه مشابه هم است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 2 دقیقه برای هر وافل
مواد لازم
- 1/3 پیمانه پنیر خامهای
- 4 قاشق چایخوری عسل
- 8 ورق نان تست
- 1٫5 پیمانه توتفرنگی
- ¼ پیمانه گرانولا
- دو قاشق غذاخوری مغز تخمه آفتابگردان
- عسل
- روغن
طرز تهیه
1- در یک کاسه کوچک، پنیر خامهای و 4 قاشق چایخوری عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی یک طرف نانها بمالید. روی چهار لایه نان، توتفرنگی، گرانولا و مغز تخمه آفتابگردان بگذارید. نانهایی که پنیر دارند را روی آنها قرار دهید و فشار دهید تا به هم بچسبند.
2- دستگاه وافل را گرم کنید و ساندویچها را داخل آن بگذارید. آنها را تا زمانی که سطح نانها طلایی شود بپزید. حدود 2 دقیقه کافی است. ساندویچها را به چهار قسمت تقسیم کنید و با عسل سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 274
- چربی: 8 گرم
- کلسترول: 13 میلیگرم
- کربوهیدرات: 40 گرم
- فیبر: 6 گرم
- قند: 14 گرم
- پروتئین: 10 میلیگرم
- سدیم: 346 میلیگرم
- پتاسیم: 307 میلیگرم
- کلسیم: 91 میلیگرم
- آهن: 3 میلیگرم