ماهان شبکه ایرانیان

وافل توت‌فرنگی و پنیر خامه‌ای

دستگاه وافل چیزی شبیه ساندویچ‌میکر است. اگر وافل‌ساز نداشتید می‌توانید این ساندویچ را در دستگاه ساندویچ‌میکر هم می‌توانید درست کنید. کارایی هردو دستگاه مشابه هم است.

وافل توت‌فرنگی و پنیر خامه‌ای

دستگاه وافل چیزی شبیه ساندویچ‌میکر است. اگر وافل‌ساز نداشتید می‌توانید این ساندویچ را در دستگاه ساندویچ‌میکر هم می‌توانید درست کنید. کارایی هردو دستگاه مشابه هم است.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 2 دقیقه برای هر وافل

مواد لازم

  • 1/3 پیمانه پنیر خامه‌ای
  • 4 قاشق چایخوری عسل
  • 8 ورق نان تست
  • 1٫5 پیمانه توت‌فرنگی
  • ¼ پیمانه گرانولا
  • دو قاشق غذاخوری مغز تخمه آفتابگردان
  • عسل
  • روغن

طرز تهیه

1- در یک کاسه کوچک، پنیر خامه‌ای و 4 قاشق چایخوری عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی یک طرف نان‌ها بمالید. روی چهار لایه نان، توت‌فرنگی، گرانولا و مغز تخمه آفتابگردان بگذارید. نان‌هایی که پنیر دارند را روی آنها قرار دهید و فشار دهید تا به هم بچسبند.

2- دستگاه وافل را گرم کنید و ساندویچ‌ها را داخل آن بگذارید. آنها را تا زمانی که سطح نان‌ها طلایی شود بپزید. حدود 2 دقیقه کافی است. ساندویچ‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و با عسل سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 274
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 13 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • قند: 14 گرم
  • پروتئین: 10 میلی‌گرم
  • سدیم: 346 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 307 میلی‌گرم
  • کلسیم: 91 میلی‌گرم
  • آهن: 3 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان